Yusufun_Annesi22 cuma günü sancım vardi çocuğu yedirip içirmek dışında hiç bir şey yapmadım birde yemek yaptım sadece. O gün evin içinden geçti gördüm yapma oğlum dedim ama dinleyen kim hep kızdığım için de üzülüyorum. Koltuğun sungerlerine kadar sokmuş yastıklar yerde oyuncaklar her yerde yatak odasının halısını çekip koridora çıkarmış, iki tencereye biberleri kırıp yemek yapmaya çalışmış 🤦🏻♀️ yatağın üzerinde birde. Domatesi krem rengi halıya koyup üzerine basmış 😭😭 mama sandalyesini çekip yüksek yerde asılı olan makası alıp yepyeni tişörtünü kesmiş bütün bunlari yaparken az çok gördüm domatesi ve makası görmedim sadece tencere tava oynarken görmüştüm üç gün sancım vardi artık seslenmeye kızmaya bile Halim yoktu günüm arkasını toplamakla geçiyor zaten. Eşim gelince ağzı açık kaldı 😀 halıyı makinaya attı bugün sermiştik ki gene yarım litre mavi renk dezenfektani halıya sıkmış tekrar yıkandı 🤣 daha sayamadığım neler var neler sürekli yapma etme demekten göbek fıtığı olacağım yakında büyük ihtimal. İkinci oğlum doğacak eylül başında