Elaydaaaa ikibaloglanannesi şu an benim aynı sizinki gibi valla doktorumla konuşup gitsem hastaneyeye diyorum ya da suyu gelmesini ve nişanın gelmesini beklesem diyorum
Ark BerrakYagmurMert bazılarının öyleaz az derler ama bilemem benim baya ayağa kalktıgımda foşur diye su aktı durdu aktı falan ama benim kız kaka yaptigi için suyum kakayla karışık geldi😒
Elsa57- Benim de bugün çatı muayenem vardı 37+1 im doktor 2 cm açılma var dedi dünden bu yana belim ağrıyor şuan hala ara ara ağrı giriyor ama dayanilmayacak gibi değil acaba ne zaman gelir bebis ya bu ağrıyı çekemem ben ;(
Edaanayan_ 4cigdem4 sarı akıntı bende halen var 36 haftayım başından beri var bazen gidiyor geri geliyor ama sanırsam enfeksiyon dan
Yagmurr8 Nuronzi nişanım geldi 1 saat içinde düzenli sancılarım başladı, haftamı doldurduğum içinde yok yalancı sancı vs. Şüphesine düşmeden anlamış oldum ☺️
Bebiiimm Nurcanyks yaa sen ben misin acaba canım şu anlattıklarının aynısını yaşadım ve bende 20 dk da doğurdum 5 cm acilmayla gitmistim nişanimizin gelmesi ağrılar bile aybi yaa :))))
Elaydaaaa Bebiiimm ben sabah 9 de kontrole geldim kızlar 4 cm açılma varmış şu an nts ya girdim bakalım eve gitsem mi diyorum doktorum ne diyecek dua edin hayırlısıyla kuvuşayım
Aerithma Nuronzi benim sızıntı gibi suyum gelmeye başlamıştı. Ben altıma işiyorum sanmıştım. Gelen su çoğalınca annemi arayıp söyledim annemde suyun geliyordur hastaneye gidin demişti. Böyle başladı benim doğum hikayem.
Fatma-ylmz blackeagle bu durumun aynısı kuzenim de yaşadı bebeğin gelmesine daha 2-3 hafta vardı sırf para için tatiline çıkmadan doğum gerçekleşti o yüzden bebek biraz küçük tü
Guclu_anne Tombikannesi su jesesi patlarsa öyle oluyor ama bazen yırtık delik vs oluyor o zaman bu ses olmaz
Elaydaaaa Bebiiimm şimdi eve gidiyorum canım yatış vermedi ağrı düzensiz olduğu için öyle den sonra saat 3 gibi gel dedi doktor o ana kadar açılmanın hızlanması için ne yapmam lazım
Cerenyagmur iremd-1798 maşallah ciğer geliştirici mi vurdular bende 35+4 de yaptım doğumumu biz küvöze alındık ciğer geliştirici vurmadılar doğum başladığında vurmuyoruz dediler bana
iremd-1798 Cerenyagmur bana da iğne vs vurmadılar. Ama küvezlik bir durum olmadığını söylediler ertesi gün eve geçtik.