Kirazcicegim Normalde medipol bahçelievlere gidiyordum ama medipolden artık hiç memnun değilim full para tuzağı bana doktor tavsiyesi verir misiniz 30+4 oldum bir an önce doktor bulmam lazım
hermione_granger Kirazcicegim bende oraya gidiyordum ama bıraktım a plus hastanesine gidiyorum küçük bir hastane ama doktor ilgili kapıda saatlerce beklemiyorum gereksiz bir test istemiyor doktor beklentimi karşılıyor
BeyzaMutlu Kirazcicegim bende Medicine bağcılara gidiyorum ilk kızımda da oraya gitmiştim çok memnunum Rahime hanım doktorum çok güler yüzlü neşeli biri
Gizemgok1234 Benim doktorum gülçin babayeva gaziosmanpaşa bilgede şuan ilk doğumu onla yaptım çok memnundum şimdi yine hamileyim yine ona gidiyorum her muaynemiz kahkayla geçiyo çok pozitiv bi doktor
gly58 Bende Sultangazi Bahat hastanesine gidiyorum aysen hanıma çok tatlı bir doktor ilk kızımda onda doğurdum bunuda inşallah orda doğurcam
Masym34 yeni_anne2 ben çok çok memnun kaldım doktorum paracı değildi tahlilleri nerde isterseniz yapabilirsiniz gerekli gereksiz herşeyi söylerdi normal doğum yaptım ve çalışanlar hastane doktor mükemmel Bahçelievler Medipol Necla Ülker diğer doktorlara göre de daha uygun
Kubrabsyg Kirazcicegim Yenibosna safa hastanesi Haldun bey. Doğum ücretleri diğer yerlere göre çok uygun. Görümcem orada yaptı çok memnun bende ilk gebelikte muayene gidiyordum suan tekrar gidiyorum doğumu onda düşünüyorum
Aslaninannesi_ Ben Haznedar meltem hastanesinde Nuray hanıma gidiyorum zaten 30 küsür senelik bir doktor çok memnunum 950 muayene normal doğum 20 bin
prens_prenses_annesi Kirazcicegim canim bahcelievler yenibosnada safa hastanesi var benim oglumu dogum yaptim doktorum bahar huseynova 900 tl ucreti muayne
Kubramia Kirazcicegim Bahçelievler Medicana hastanesine gidiyorum doktorum çok iyi çok memnunum saçma sapan triplere sokmuyor seni çok anlayışlı ve güleryüzlü bir doktor. Bu zamanda bizler çok hassas olduğumuz için karşımızdaki doktora güvenmek çok önemli benim için
Nes7616 Kirazcicegim bende şuan 30+4 üm İlk doğumu medipol bahçekievlerde zorla Sezeryan yapıldım bildiğin zorla imza aldılar normal yaparken - şuan Rami hastanesi nehir bayrama gideceğim 32 de randevum var ilk muayenem olacak nihayet doğru doktoru buldum