Aylaa123 babyiscoming_ hamilelik öncesinden beri kullanıyorım değerlerim çok düşüktü doktor hiç bıraktırmadı
babyiscoming_ Maviss718 cuma benimde kontrolüm var canm 12+2 oluyoruz muhtemelen bana da başlatır o zaman doktor
babyiscoming_ MerveeAa benim bir arkadaşım 7. haftadan beri kullanıyor, doktorum bana yazmamıştı acaba kullanmam mı gerekiyor diye merak etmiştim normal o zaman 🥰
Maviss718 babyiscoming_ Olabilir canım ben 12 ye kadar folik asit kullandım . 12 de bıraktık multivitamin ve demir hapına başladık. 16. Haftamda da magnezyum kalsiyum d vitamini eklendi şuan 31. Haftamdayım doğuma kadar kullan dedi doktorum. Günlük 5 tane ilacım var yani 😂
babyiscoming_ Maviss718 folik asiti hamile kalmadan önce başladım hala kullanıyorum magnezyum, d-vitamini bunlara 7.haftada başladık. 12den sonra kalsiyum, omega, demir başlarız herhalde 😂 ben seviyorum ya vitamin kullanmayı içim rahat ediyor nedense😂
Beren44 Maviss718 kalsiyum eksikliğiniz varmiydi kullanmamız gereklimi kalsiyumu..benim kan değerleri iyi dedi doktor demirinde iyi dedi kan biraz sınırın altında vitamin karşılar şimdilik demir ilacını kullanma dedi ama içim rahat değil 26.haftadayim
MerveeAa babyiscoming_ evet herkeste değerler farklı oluyor endişe etmeyin çok ilaç kullanmak iyi bişey değil zaten bi süre sonra bıkkınlık geliyor 😂🌸
Maviss718 babyiscoming_ evet bende öncesinde başladım folik asite her doktor aynı değil tabiki 😊 benimde içim rahat ediyorda bazende artık kuscak gibi oluyor hap içmekten 😂
Firdevs192 babyiscoming_ başlamasak olmuyor mu ya. Bende çok kötü yan etkileri oluyor. Kullanmayan var mı?
babyiscoming_ Firdevs192 evet demir ilacı ağır bir ilaç ama bebek için gelişimi için önemliymiş diye okudum bir doktorun yazısında. O yüzden doktor verdiyse kullanmakta fayda var diye düşünüyorum🥰
elif475475 Firdevs192 ben naturalive sayfasından aldım ama henüz kullanmadım. Yorumda oradaki ağır gelmedi yazmış bir kadın. Kargoda benimki de. Ben doktorun yazdıklarını almayıp o sayfadan alıyorum çünkü doktorun yazdığı ile hep aynı içerik ama daha dogal oluyorlar. Zaten sertifikalı bir marka
sedefyrs1101 Firdevs192 Ay ben dün bıraktım mahvediyor benii. Bidahaki kontrolüme kadar içmicem doktora gidince değiştirticem 🤷♀️
Maviss718 Beren44 canım benim değerlerim normal ama yinede doktorum kesinlikle kullanacaksın doğuma kadar dedi sağlık ocağındaki gerek yok dedi ama kendi doktorum kesinlikle kullancaksın dedi her doktor aynı olmuyor
Beren44 babyiscoming_ 26.haftadayim demir ilacini doktor gerek görmedi kan tahliline gore belli haftadan sonra başlanıyor sanırım.demir vitamin karşılıyor zaten dedi ama içim hic rahat degil
babyiscoming_ Beren44 ya bende bir doktorun paylaşımına denk geldim bebeğin gelişimi için demir takviyesi önemli diyordu o yüzden sormak istedim canım