LinamAsyam Merhaba sevgili anneler bebek arabası aldınız mı aldıysanız hangi model ve hangi marka? Memnun kaldınız mı ?
Busra5354 LinamAsyam bende burda durayım bende almadım hala bakınıyorum bakalım tavsiyeler neler.. gerçi aklımda bi model var ama genede kararsız kaldım 🙈😊
LinamAsyam Busra5354 aklında hangi marka var arkadaşım ben de sıfırlardayım çok pahalı bir şey alamayacağım gibi 🙂↔️ huggy baktım hoşuma gitti
Barbie77 Daha almadım aklıma aklıma en çok yatan Mamas Papas ve Cybex Balios ikisinden birini alacağım
Tutaste_ LinamAsyam Elele flıght aldım daha kullanmadık 🤷 ama hafif gayet ıyı fıyatına göre puseti var iyi yani
Booksandcats Pierre Cardin Legend aldık görüntüsü kalitesi güzel geldi kendi bebişimle deneme fırsatım henüz olmadı ama arkadaşımın oğlu için kullandık geçenlerde asla yormadı 🙏
Busra5354 LinamAsyam benim aklımda hot mom luxury die bi marka var onu alıcaktım ama graco’nun iki çocuj için olanı daha mantıklı gibi hala ikilem içinde olan ben 😬
gktgmom LinamAsyam ben huggy revo aldım ama daha kullanmadım travel sistem olmasına rağmen kabin boy kadar küçülüyor kapanıp açılmasıda kolay aynı zamanda pusetide var malzeme yapısıda kaliteli umarım memnun kalırız 😇
gul-vii Kizimda 4yil önce ABC Design Diamond 3in1 almistim memnundum. Simdide Cybex Gazelle S 3in1 aldik hem 2 hem tek cocuk icin kullaniliyo 😍😍
Evrimnbe LinamAsyam prego mios veya bagi neo2 kesinlikle çok pratikler youtube da gürkan bebe diye bi sayfa var videolarını izleyin detaylı anlatımları mevcut
NilsunThmz Ben fiyat performans açısından kraft kenya aldım. Henüz kullanmadım ama gayet kullanışlı duruyor. Araştırdığımda da herkesin beğendiğini görmüştüm