Allah’a binlerce şükür ki banada burayı yazmayı nasip etti başlıkta hastane ismini özellikle belirttimki benim gibi bu hastanede doğum yapacak veya yapmayı düşünenlere bilgi olsun die hastane hakkında olumlu yorumda çok aldım kötü yorumda aldım ama çok şükür ki benim ki olumlu geçti normal de 12 Ağustos tarihine gün verilmişti 37+4 te yani 6 ağustosta son kontrol için hastaneye gitmiştim kontrollerim yapıldı hersey çok şükür yerindeydi sonra doktora 2 gündür hareketlerini çok az hissettiğimi söyleyince kilosunun 3500 olduğunu gelişiminin 1 hafta ilerde olduğunu ve benim bir önceki gebeliğimde 30 haftalıklen kalbi durduğu ve ölü doğum yaptığım için riske girmek istemediğini hemen yatış yapıp bugün bebeği alıcağını 6 gün beklemeye gerek olmadığını riske atmamakıyız diyince o an çok korktum annemle gitmiştim hemen yatışım yapıldı hastaneye kontrol için gittiğimde saat 3 e geliyordu akşam saat 8 gibi ameliyata alınacağım söylendi eşimi aradık hastane çantam zaten hazırdı eşim hemen alıp geldi hastane personeli çok güleryüzlü ve iyi davrandı kesinlikle bağırma çağirma yoktu saat 8 e kadar nst bağlandı sadece saat başı gelip alttan açıklığım varmı die bakıldı ki ben çok zorlanıyorum o işlemde o kadar uğrastırmama rağmen bana çok iyi davrandılar ameliyatta dedikleri gibi spinal iğnede hiçbirsey yok kesinlikle acımıyor sondayı ameliyat önce taktılar ama oda çok acımadı ameliyat esnasında iki kere midem bulandı ama anestezi ve başınızda bekleyen hemşire o kadar iyiydiki sürekli konuştular hemen ilaçımı yapıp sakinleştirdiler 15 dakika sonra bebeğim doğdu hemen ten tene teması yapıldı sonra onu alıp giydirmek için götürdüler yarımşar sonrada dikişlerim bitti beni ve bebeği bir yerde 1 saat beklettiler bebeğimin kontrolleri yapıldı benim kendime gelmem beklendi sonra odaya çıkardılar benim için en zor olanı beklerken kanama kontrolü yapılıyor yani karnıma bastırdılar ilkinde çok canım yanmadı çünkü uyusuktum ama iki üç kez daha yaptılar ilerleyen saatlerde onlarda gerçekten acıdı odaya çıktık hemen aileme haber verdiler ağrı kesicilerim vuruldu bebeğimi emzirdim 5 6 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm çok şükür oda o kadar zor olmadı refakatçı 1 kişi kalıyor erkek refakatçı almıyorlar diğer kişilerde ziyaret saati görebiliyor ama biz birkaç kez rica ettik saolsunlar eşim geceleride içeri girip 15 dakika durdu sezeryanla olunca ameliyat saatinde 48 saat geçmeden taburcu etmiyorlar o yüzden perşembe akşam saat 8 de taburcu oldum odalar iki kişilikti ama temizdi ben gayet memnun kaldım özel hastane gibi ilgilendiler bebeğin kontrollerini yaptılar 3 gündür bebeğimle evdeyiz dikiş yerlerim hala acıyor ama onun kokusunu duymak herseye bedel