Ss4 Merhaba erkek bebek hamilesiyim , ama kim görse duysa aa kız olsa keske diyor,neden erkek bebekler istenmez anlamadım?
Aylaa123 Ss4 benimde oğlum olucak ben gayet memnunum valla kız olsada aynı şekilde mutlu olurdum benim için farketmiyor
kumsal__ Ss4 bazı kesim kendine bakacak düşüncesiyle istiyor kız çocuğu yoksa annelik duygusuna sahip olduğundan değil annelik duygusuna sahip kişi için zaten kız erkek fark etmiyor
elif475475 Ss4 daha acısını söyleyelim ben erkek annesiyim ikinci de erkek olacak dün öğrendim ben eşim ve abisi hariç herkes üzgün 😅 bence iki erkek daha güzel kendi aralarında oynarlar ne güzel birbirlerini anlarlar. Erkek büyütmek mental olarak çok kolay. Çünkü çok gamsız dertsizler. Kafaya hiçbir şey takmadığı için tripleri falan yok. Mis gibi vala ben çok rahat büyütüyorum
Elbu Benimde kızım var birde oğlum olsa diyorum ilk çocukta bence ne olursa olsun fark etmez yani ikiside yok sonuçta ama 2. Çocukta tabikide başı saglikli olması ama neyin yoksa onu istiyorsun hayırlısı olsun hakkimizda