ilknur_dmrl1 Anneler, 14+5teyim. Yarın kuzenimin düğünü var. Horon falan oynamak istiyorum, sizce bir sorun olur muuuu 🤭
Evrimnbe ilknur_dmrl1 merhabaa 14 haftada değil ama 9 10 hafta arasında kürt halayı çekmişliğim var çok aşırı hızlı oyunlara katılmanızı tavsiye etmem nefes nefese kalabilirsiniz etkileyebilir tempo sizi ama yavaş oyunlara katılabilirsiniz bir tehlikeniz yoksa ama tabi yinede doktorunuza sorun bence
Tutaste_ myavocado ahhahah istemsiz güldüm 😀😀 bizim elimiz dursa kıcımı durmaz tulum sesinde 😀 ama dogru oynanmamak tabi
ilknur_dmrl1 myavocado sakin ol sadece soru sordum böyle saçma sapan bir cevap vermek yerine doğru düzgün söyleyebilirsin. Bahsettiğim horon rize tulum horonuydu ağır olan.
Zynpkcn Bu soruyu sormakdq ciddi iseniz oynayin biz nedesek bos olur gibi ben duz yolda bile hizli yurumedjm nolur ne olmaz diye
ilknur_dmrl1 Zynpkcn titizlikle bende öyleydim. Bahsettiğim horon tepinilen değildi. Tulum horonlarını bilirsiniz 🙃
myavocado Tutaste_ 😅 ben de trakyalıyım aslında anlıyorum damarlarınızdaki kapı gıcırtısına dans etme isteğini 💃 ama azıcık sabredilecek mecbur 🤷 😅😅
Zynpkcn ilknur_dmrl1 olsun canim.sen yinede dikkat et benim dayimin gelini amlamadi hoplamadan ziplamadan misket oynadi allah korusun seninkini.ama.bebisi kaybetti
ilknur_dmrl1 tugce_snygt42 yok ablam sormuyorum ne saçma cevaplar bunlar ya sorum yanlış kitleye düşmüş.
tugce_snygt42 ilknur_dmrl1 terslemek manasinda demedim yavaş da olsa hızlı da olsa yapma nolur nolmaz senin için diyorum yoksa sen bilirsin bize ne
ilknur_dmrl1 tugce_snygt42 oynamayacağım söz 😂 bir karadenizli olarak kendimi tutamamaktan korkmuştum sadece söz oturucam söz 😂
zeynosileannis ilknur_dmrl1 ağır olacaksa oynayın tabi çok hoplamalı zıplamalıysa yormayın kendinizi 😊