Ruzgarinannesi Ayrıntılı ultrasonda bebeyimin böbreklerinde genişlenme olduğu söylendi. Ne derece tehlikede miniğim?😞 Bu konuda bir bilgisi olan varmı?
Kuzey Ruzgarinannesi benim bebegiminde ayni sekilde cikti. Dogduktan sonra cocuk cerrahisi ultrosonda bakack 1 gun ve 7 gun ultroson istedi. Sizde simdiden bi doktor bulup danisin isterseniz. Insallah saglikli olurlar canim. Ama stres yapma bana oyle dedi doktr cok onemli bisey degil allahin izniyle.
esrasim Ruzgarinannesi benim de bebeğimin böbreklerin de ki idrar yollarında az bir genişleme olduğunu söyledi. Doğduktan sonra kontrol altında olacakmış. Zamanla duzelebilirmis birşey olmaz Allah'ın izniyle
OrhaneydaKalkan Ruzgarinannesi bana da aynısını dedi böbreklerinde genişleme var diye ama yüzde doksan yedinci Aydan sonra kapanırmış
burcuburcu Ruzgarinannesi genişleme ilerleyen zamanda geçermiş çoğu zaman kendiliğinden kaç ml o önemli benim kızımdada var iki böbrektede 3 ml hiç sorum değil dedi doktor 15 ml den sonrası sanırım sorun olabiiyomuş
Ruzgarinannesi Kuzey bana da doktor önümüzdeki aya tekrar ayrıntılı ultrasona gel Durumu takip etmemiz gerek dedi. Fakat şimdi birşey yapmak mümkün değilmiş ancak doğduktan sonra
Kuzey Ruzgarinannesi canim suan istedigin kadar doktora ve ultrasona girebilirsin ama hic bi sonuc alamazsin anne karnindan bebegin bobregi inceleniyo cunku. Bende ilk baslarda cok efham yaptim bosu bosuna bir suru paralar verdim kac tane ozel muayenehaneye gittim ama butun doktorlar ayni seyi soyledi dogduktan sonra net bisey soylenir dedi hepsi. O yuzden allaha emanet diyorum artik ben insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz
Kuzey OrhaneydaKalkan banada aynisini soledi ama degismedi canim ama umut ediyorum onemli bisey olmasin
OrhaneydaKalkan Benim bi gittiğimde bi böbreği 9 diğeri 8 milim di ondan sonraki gittiğimde altı ml düşmüştü insAllah da kapanır biter Rabbim hepimizin bebeğini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
Prenslerimvar Bizde aynı durumdayım benimde bebegimin her iki bobreginde genişleme var bu arada bebegim erkek aceba sizinkinin cinsiyeti ne genelde erkek bebeklerinde oluyomus diye duyuyorum herkesten
esrasim Prenslerimvar benim bebeğim kız ama o an sormak aklıma gelmedi her iki böbreği mi yoksa tek böbreği mi bu şekilde bilmiyorum bir dahaki kontrolde soracağım
Prenslerimvar Kuzey sizin ikili test sonucunuz nasıldı peki insallah bebeklerimizi saglıklı bi sekilde kucagamıza alırız 🙏🏻
Bnagihan Ruzgarinannesi canım bencede aynısından çıktı. Erkek çocuklarının yarısının fazlasında oluyormuş. Şuan 36. Haftamızdayız. Doktorum sürekli kontrol etti ve artık öyle bir problemimiz YÖK. 2 böbrek de eşitlendi. Bu Doğuma kadar geçebilen bir durummuş geçmediği takdirde cok basit bir şekilde tedavisi varmış. Bende ilk duyduğumda çok üzüldüm. Çok şükür rabbim yardım etti. İnş senin bebeğinin de geçer. Allah yardımcımız olsun.
Bnagihan Ruzgarinannesi rica ederim canım benim. Allah yardımcımız olsun. İlk tecrübe olduğu için insan daha heyecanlı telaşlı ve evhamlı oluyor. Çok şükür geçti o dönemlerim şimdi Doğum telaşımız var son 10 gün. Darısı başına.