gktgmom Dilek_04 vakti zamanında gelirler inşallah artık çok ağırlaştım bir an önce doğurmak istiyorum 🥲
Dilek_04 gktgmom Amin inşallah 🤲🏻 ay bende 40 a kadar beklemesin 38 39 arası gelsin istiyorum inşallah sağlıkla gelirler. Bi yanımda aynı bedenden ayrılacaz diye üzülüyorum 🥹
Dilek_04 Cemre44 Bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻 Buraya güzel pozitif doğumlar yazmak bizede nasip olur inşallah 🐣🤲🏻
gktgmom Dilek_04 bende öyle valla şurda 38’e iki haftam kaldı korkuyorumda bakalım ne zaman gelecekler inşallah su gibi doğumlarımız olur sağlıkla kucağımıza alırız 🥹
Dilek_04 gktgmom Sağlıkla gelsinler dört gözle gelmelerini bekliyoruz burda 🥹 ay doğum korkusu bende başladı ztn her gece rüyamda doğum yapıyorum 😂😂
gktgmom Dilek_04 bende geceleri uyuyamıyorum hiç nasıl olacak diye bir de ilk gebeliğim aşırı tecrübesizim bu konuda sezaryenden de korkuyorum benim annem ikiz ablamları normal doğurmuş ona çektiysem yaparım diyorum 😅
Dilek_04 gktgmom kaç aydır uyku yok 😅 galiba bebiş için hazırlık yapıyoruz . Benimde ilk gebelik aynı durumdayız inşallah sağlıkla normal doğum yaparız . kolay doğumlarımız olur burda çok güzel normal doğumlar okuyorum bizede nasip olur umarım .
gktgmom Dilek_04 çok uykusuz kalıcaz ama her şeye değer alıştırma yapıyoruz ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Dilek_04 gktgmom Amin inşallah 🤲🏻 evet ya herşey onlar için değer vala şimdiden böyle annelik duygusu yaşıyorsak gelince düşünemiyorum 🥹🥰