Derrinnn Rumuz36 ben 11 haftalığım aynısını yaşıyorum büyüdüğü için ağrı oluyor kasılma oluyor hele adet ağrısı gibiyse büyüme ağrısıdır. kanama yoksa normal olduğunu düşünüyorum. Dayanılmayacak gibiyse doktora gidin ama bence stres yapmayın kendinizi yormayın ❤️
babyiscoming_ Rumuz36 canım benim 6 haftalıken vardı doktor magnezyum verdi sonrasında yaşamadım yani yaşasamda beni rahatsız edecek boyutta değildi hafif batma şeklindeydi sende doktora sor istersen magnezyum başlatabilir kramp ve ağrılar için
Nhrr Rumuz36 benim de 8. Hafta da oluyordu. Magnezgum istedim doktordan kasilmadan dolayı olduğunu anladım şimdi iyiyim arada oluyo yine ama sık ve şiddetli değil.
Esahan Rumuz36 9+4 ün bende de oluyor. Ama kanama olmadığı sürece çok korkmuyorum. Bugün biraz pimpiriklendim neredeyse hastaneye gidecektim ama hafifledi. Ara ara çok oluyor.
SuEmbal Derrinnn Merhaba şuan bende aynı şekilde bu ağrıyı yaşıyorum uzanınca daha çok ağrıyo böyle çok şiddetli değil ama geçmiyo sabahtan beri sizin şuan durumunuz nasıl doktora gittinizmi konuştunuzmu bu ağrının sebebini
Derrinnn SuEmbal merhaba yeni görüyorum , doktorum normal dedi büyüyor dedi, şuan 17. Haftadayım bazen o kasık ağrısı oluyor karnımız büyüyor sonuçta ağrı normal şiddetli olmadığı sürece rahat olalım😊