Rumeysa_01 Nazli_3009 diofol kullanıyordum şuan EFA MOM kullanıyorum içerisinde balık yağı folik asit vs bir sürü vitamin var
Nazli_3009 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim doktoruma da danışıp ona göre bir tane kullanmaya başlayacağım
Rumeysa_01 Nazli_3009 evet diofolu gebelikten önce kullanmaya başladım şimdi hamileyim doktor onu bırak dedi EFA MOM önerdi 🫠
SuperisiUA Bayer verdi doktorum içeriğinde pek çok vitamin demir vs de var internetten bakabilirsiniz
mmedinestlms Nazli_3009 folidays kullanıyorum bitkisel olduğu için diğer folik asitlere güvenmediğim için en uygun bunu gördüm
mmedinestlms Nazli_3009 ben ilaç kullanmaya karşıyım bunu doktorlara diyince göz deviriyordu kendim araştırdım detaylıca şuan gebeyim doktorlar sorduğunda diyorum bunu kullanıyorum diye çok iyi dedi onlara folik asit olsun da hangi marka olmuş hiç önemli değil
Oyku3005 Nazli_3009 folikasit kullanmadan hamile kaldım hamile kaldıktan sonra folidoce diye bir folikasit verdiler ☺
Crocus20 Nazli_3009 benim doktorum vifolic verdi. İlk defa kullandım ama bence çok iyi. Folik asit oranı yüksek ayrıca içinde mineral vitamin ve Omega 3 var.