Mahperitasarim Kızlar emzirme sütyeni nasıl seçmeliyim?destekli sütyen kullanıyorum doğum sonrası sütten göğüs büyüyor peki desteksiz bedenimi nasıl almalıyım internetten sipariş vereceğim? Bide hangi marka göğüs pedi önerirsiniz 5 yıl geçti unuttum herseyi
tiniminianne Benim göğüslerim asla büyümedi hangi bedensem onu aldım. Ama kaplı sütyenlerdense yarım atlet tarzı olanlarla daha rahat ettim. Bide lcw dan emzirme atleti almıştım yaz ayındayız zaten evde hep onlarla geziyorum Mahperitasarim
esra_1824 Mahperitasarim civilden kaplı dantelli olanı aldım kendi bedenimi aldım aceleyle evde denedim dar geldi keşke almasaymisim dedim bide sert gbi sanki. E bebekten kaplı dantelli olan var süngerli yumuşacık çok güzel kendi bedenimi aldm güzel bence daha kullanmadım tabi denedim sadece
kindacute Ben Penti aldım. Meme altından ve memeden göğüs ölçünü al bedenini hesaplıyor otomatik Penti sitesinde var. Normal bedene göre sırt ölçüsünü bir beden büyük almanı öneririm, 80 ise 85 gibi. Balensiz bir model ben çok rahat ettim.
Cemre44 Ben bi tane Dagi emzirme sütyeni aldım yarım atlet gibi pamuklu çok güzel. 3 tane de lcwden emzirme atleti aldım. Eğer gerek görürsem sütyen alırım ama yeter diye düşünüyorum atletle idare ederim