Karankader23 Merhaba anneler geceleri aşırı bir mideden boğaza yanma oluyor yaşayan çözüm öneren varmı aranızda
Nuib Karankader23 25 haftaligim dünden beri benimkide aşırı egildigim zaman filan midemden boğazıma kusasim geliyo ya afedersiniz
Unzle46 Karankader23 sağlık ocağına git gaviscon yazdır bacım benim gece gündüz öle ben surupla devam ediyorum hayatıma değilse berbat bişey
Neferut Karankader23 evet ya bayılacak gibi oluyorum çok yanıyor burnuma kadar sızlatıyor geceleri oluyor hep yemek yiyesim gelmiyor artık sadece su içiyorum mide yanmasından
nurdangg haftadan sonra bende de başladı aynısı en iyi gelen şey kavun bence ama süt ve muz da iyi geliyor. ben gece uyumadan direkt muzlu süt yapıyorum blenderla soğuk soğuk anında rahatlatıyor
Plakkafa_ Karankader23 yemegi yedikten sonra biraz sindirmeyi bekleyin yeyip direk yatiyosaniz ondan da oluyor yanmaya baslayinca kalkip biraz oturun agziniza ekmek falan atin geçiyor
aden026 Soğuk süt gerçekten iyi geliyor, onun dışında doktorumun verdiği şurubu içiyordum ilk haftalarda
aden026 Karankader23 ilaç ismi vermem doğru olmaz diye düşünüyorum ama sağlık ocağı doktorunuza veya kendi doktorunuza sorsanız daha sağlıklı olur🥰 çok geçmiş olsun
Lara_07 Karankader23 doktor bana gaviscon yazdı ama bana mısın demedi yani çok faydası olmadı sanki. bende de geçmiyor geceleri kötüyüm 8-9 dan sonra bir şey yememeye dikkat ediyorum biraz rahatlatıyor tablet formda olanda var demişti doktorunuza sorun isterseniz
Kbrkrkmzz Karankader23 Ben soğuk süt içiyordum ama etkisini çok göremedim dayanamayınca gaviscon ilaç kullanmaya başladım
Eda1254 Karankader23 benim hiç geçmedi resmen ama midemi bulandirsada soğuk süt içerdim yudum yudum o biraz iyi gece aşırı yemekten ve baharattan kaçının