esolinaaaaa 3 hafta önce hastaneye yattım 2 gece doktorum adalat verdi dünde adalat bırakabilirsin yavaş yavaş eğer ki kasılmalar devam ederse kullanırsın dedi ya bu ne kadar sürecek devamlı ilaç da içmek istemiyorum sonuçta kalp ilacı bu ama mecburum sanırım 😣
Civciv53 esolinaaaaa ben 20. Haftadan 34. Haftaya kadar kullandım canım bıraktığım zaman rahim ağzı uzunluğum kısaldı zaten tedbir amaçlı kullanıyordum ama onu kullanmasam daha erken doğururdum heralde. 2 gün önce 37. Haftada doğum yaptım
Beyzakeles esolinaaaaa adalat kasılma için mi bende 32 yim ve iki gündür sürekli kasılmam ve bel ağrım var adım atarken zorlanıyorum
Azra_Mom esolinaaaaa ben bu ilacı kızımda 1 ay kadar kullandım canım bu şekilde doğumu geciktirdik çok şükür bir sıkıntı olmadı kızımda da bende de ama suyum çok azaldı son günler bu ilaçtan olabilir mi diye düşünmüştüm çünkü buna başlayana kadar normaldi yinede emin değilim tabi
esolinaaaaa Civciv53 hayırlı olsun çok şükür vaktinde doğurmuşsun canım ♥️demek ki ben sonuna kadar devam edeceğim ilaca 😣
Zuleyha_18 Civciv53 rahim ağzı kaçtı son haftalarda hatırlıyor musunuz 35.haftadayım 20mm sürekli yatarak geçiriyorum
Civciv53 Zuleyha_18 35-36. HaftAlarda 16mm 36+4 den beride 10mm di 37 de doğurdum zaten serklajım 2cm açılmıştı
bboran 17 haftalığım şuan 12 haftadan beri kasılmam oluyor rahim ağzı normal ama korkuyorum bişey olacak diye. Doktor sadece magnezyum verdi sizin hangi haftalarda başladı 🥺
Crnogzhn Bende Serklajlıyım 31 haftalığım adalatı kasılmam olduğunda kullanıyorum gerçekten kullanmasam bende doğururdum ayrıca 4 haftadan beri rahim kısalığım 10 mm + hunileşme var fakat çok yatamıyorum