Canparee Hasret72 kızımda da yemiştim ilk aşerdiğim şeydi. Şimdi de 7 haftalığız yine yiyorum tabi etsiz olandan
Deletedmom_115 Hasret72 etsiz olan yeniyor ama abartmamak kaydıyla şuan canım inanılmaz istiyor ama mide yanmam var 🤦🏻♀️
Ftmnnr dem34 et olmaz ya etli çiğ köfte satışı yasaklandı çiğ et günlük olarak tuketilmedigi için bakteri üretiyor o yüzden de yasaklanmış olması lazım yani ben yasaklandı diye biliyorum
dem34 Hasret72 etsiz var mı bilmiyorum varsa tabii ki de tüketilir bizim burada hiç yok mesela içi hep etli
Tugba220 Hasret72 canım çektikçe etsiz yiyorum hiç etli yemedim. Çok şükür bı sıkıntı yaşamadım çok sık tuketilmedigi ve içinde et olmadığı sürece bişey olmaz bence
a-b1 Hasret72 etsizse evet yenir, ben ilk zamanlar çok yemiştim aşırı rahatsız etti bulgur çiğ olduğundan midemi çok fazla rahatsız etti. Tiksindim sonra da şu an ismini okuyunca bile kötü oldum 🥲
Busrab11 Hasret72 evde kendim yapıyorum bazende tsiz yiyorum çok seviyorum ve canım da cekiyor oyuzden arada yiyorum 😁