Begonvil15 erkilette bütün odalar tek kişilik ve refakatçi hep yanında oluyor. Telefonun elinde oluyor. Yasak değil. Refakatçi kadın olmak zorunda ve 1 kişi. Çok zor durumda kalmadıkça suni sancı vermiyorlar. Görümcemin baya uzun sürdü doğumu. Akşam 10 da 7 cm açıklıkla yatışı yapıldı sabah 9 gibi doğurdu ve suni sancı vermediler. Beklemeyi tercih ettiler. Normal doğum oldu. Birgün hastanede kaldı. Doğum esnasında kanaması çok olmuş ve kanamayı durdurmak için dizinden iğne yapmışlar ve dil altı iki tane hap vermişler. Doğumdan çıkınca bir süre titremiş ilacın etkisiyle. Herkeste öyle olacak diye bişey yok tabiki. Ben sadece görümcemin yaşadıklarını anlattığı kadarını anlatıyorum. Çok şükür şuan ikisi de çok iyi. Görümcem genel olarak memnun kalmış. Bir de şunu eklemek istiyorum. Erkilette olası bir ters durum olursa şehir hastanesine sevk ediyorlarmış. Bir de erkilet daha eski bir hastane olduğu için cihazları falan şehir hastanesine göre daha eskiymiş. Ama genel olarak iyi bir hastane. İster şehir hastanesinde ister erkilette hangisi aklınıza daha çok yatarsa. Ben de doğum yapmadan önce erkileti düşünüyordum daha sakin olur diye ama sonra çevremde araştırdım arkadaşlarım eşimin iş yerindeki arkadaşları falan bana şehir hastanesini önerdi. Özel hastane gibi falan dediler bende onların tavsiyesi üzerine şehir hastanesine gittim ve memnun kaldım. Görümcem tek kişilik oda ve refakatçi hep yanında kalıyor diye erkileti tercih etti ama artık şehir hastanesinde sancı çekerken refakatçiyi de yanına alıyorlarmış. Kimisi tek kişilik odaya denk geliyor kimisi çift. Şans…