Momybaby kızlar, 30 derecede kısa programda bebek kıyafeti yıkadım. Makineden alınca ağır deterjan kokusu aldım sivenonun normal mi ? Fazla mı koydum acaba (yarım ölçek) şimdi bi tur daha bir şey koymadan suyla yıkıyorum. Kullanan var mı siveno
yssmom Momybaby daha önce deterjan ve yumusatici kullaniyorsan onlarin etkisidir.. siveno o sekilde koku birakmaz
myavocado Momybaby ben de siveno ile yıkadım sıvı çamaşır sabunu yazıyordu üstünde bilmiyorum başka çeşidi filan oluyor mu. Ama.hic koku almadım çamaşırlardan ya da makinadan ben
Momybaby Mrvtrk bilemiyorum bi tık fazla koymuş olabilirim gibime geldi , o etki eder mi? Yada kısa programda yıkamamam lazım
Mrvtrk Momybaby bende hassasta yıkadım yarım saat sürdü. Ama hiç koku yoktu çıkardığımda. İsterseniz bir tur deterjan koymadan tekrar atın
Einan Momybaby inanın hic bir fikrim yok benimkiler az degildi .birde anti alerji diye bir program vardi onda ykkadim ben.
Momybaby ggmom onu da deneyeyim 😢 çamaşır az attım deterjanı fazla olmuş olabilir. Bi ihtimal o yüzden koku kalmış olabilir geliyor
Momybaby biranne__ ay ilk defa yapıyorum ya tekim emin olamadım. Çamaşırlar siveno kapağı açıyoruz ya dökmek için o şekilde kokuyordu 😢
biranne__ Momybaby hm bilemedim ki canısı ben koklayınca az bişi koku hissetmiştim sınra kuruyunca gitmişti o onun dışında etrafa yayılan bi koku yoktu
Enfal_06 Momybaby uzun programa atın cift durulma tertemiz olur koku kalmaz bende siveno aldım ama henüz kullanmadım kapağını açıp kokladım çok ağır bi koku yoktu
Momybaby Enfal_06 durulama yapıyorum şimdi 😟 alla allah tek bende olmuş gibi zaten, böyle hafif portakal kokusu gibi deterjan kokusu geliyor yani. Öyle ağır değil tabii