Alparslanmom__ 1hafta oldu doğum yapalı sütüm geliyor ama sanki az geliyor sagdigimda iki göğsümden 30 CC bile olmuyor yani canım sklyor bu duruma Artsın diye rezene çayı Kimyon çayı Tahin helvası yiyorum başka ne yapmalıyım bilmiyorum
Gamzee35 Alparslanmom__ canım pekmezli yumurta patlamış mısır birde maltana içeceği var aşırı fışkırtıyo😍
Hosgeldiannelik Alparslanmom__ günde 3-4 su içip stres yapma, çocuk her şekilde büyür. Sağıp bakma da doyarsa anlarsın, doymazsa takviye ver. Zihin her şeydir sen rahatsan her şey rahat ve güzel 💕
Alparslanmom__ Bebeğimi elimden geldiğince uyanınca ilk 15 dk iki göğsümude veriyorum sonra 30 CC mama veriyorum
Helbestt Alparslanmom__ Ben de Çarşamba günü doğum yaptım 39+2 de sizin gibi sütüm az geliyor önce süt sonra mama veriyorum bakalım umarım artar
Helbestt Alparslanmom__ rutin kontrolde suyumun çok fazla olduğunu bebeğin de az hareket ettiğini söyledi doktor.Direk yatış yapıldı sunni sancı ile 5 saatte doğurdum.İyi ki o gün kontrolüm varmış da fark etmişiz su fazlalığını çünkü doğdugunda çocuğum su yutmuştu tek başına nefes alamıyordu oksijen verip ciğerlerini yıkadılar.