Evettt kizlar çok şükür buraya yazmak bana da nasip oldu.39+2 de Çarşamba günü rutin kontrole gittim doktorum muayenede suyumun fazla olduğunu söyledi bebeğimin hareketlerini sordu az hissettiğimi söyledim o zaman riske atmayalım doğurtalım bugun seni dedi yatışım verildi.Doğumhane servisinde açıklığıma bakıldı ne açıklık ne su gelmesi ne sancı hiçbir şey yoktu nasıl doğurtacaklar bilmiyordum.Servisteki nöbetçi doktor da doğumhaneye gönderdi ve önce alttan ip gibi bir ilaç verildi Sünni sancı verecek bu dedi.Biraz bel ağrısı başladi daha sonra sanciyi serum olarak verdiler.İşte o zaman naneyi gördüm diyebilirim 😂 o kadar kötüydü ki serumu kontrole gelen ebeyi tutup Allah aşkına beni kurtar dedim.Ebemden Allah bin kere razı olsun benimle öyle güzel ilgilendi ki.Aciklik 8 cm oldu sancı gelince ıkın artık dedi ebe tuvaletim geliyor ama dedim olsun dedi rahat ol elimi tut sancin gelince tüm gücünle ıkın dedi bir iki ıkınma da bir rahatlama hissettim artık ıkınma derin derin nefes al dedi.birkac saniye sonra çocuğumu gördüm.Gercekten onu görünce herşeyi unutuyorsun birkaç ufak dikis atıldı ve odaya geçtik.Sorularınız olursa yanıtlarım elimden geldiğince 😃Darısı burda bekleyen herkesin başına olsun