Hatcsezgin gulkilickiyar Arada 1 ay olması gerekiyor 2 dozun, son dozu en son 32. Haftaya kadar yapıyorlar.
bulut955 gulkilickiyar Haftadayım 2 gün önce yaptırdım 2 gündür halsizlik kolumdaki ağrı her yerim acıyor ya 🥺🥺🥺
myavocado Lumos aramadılarsa siz gidip söyleyin 20-23 hafta civarı yapılıyor ilk dozu. Bazı sağlık ocakları ya çok ilgilenmiyor ya da yoğunluktan filan unutuyor aramayı
Bebemiz Hatcsezgin sağlık ocağı mı en son 32.haftaya kadar yapıyor onun sebebi ne acaba. Ben birinin yorumunda okudum doktoru gebelik riskli diye tek doz 35.haftada yap demiş. Yani özelde vs 32.haftadan sonra yapılıyor mu bilginiz var mı 32.hafta olmasının sebebi nedir
Hatcsezgin Bebemiz Bilmiyorum özeldeki durumu ben sağlık ocağında yaptırdım, kanamalı bir gebeliğim vardı ona rağmen 2 ayrı doktora ve sağlık ocağındaki ebeye sordum, tetanoz pasif aşı riski yok dediler bende vurdurdum. 35te olanı hiç duymadım.
Bebemiz Hatcsezgin anladım benim de riskli gebelik tek doz olacağım . O zaman ben bu hafta olayını sorayım yine 32 den sonra bir sorun oluyor mu diye