Razismom Merhaba kızlar… Hamilelik sürecinde alerji olan var mı… Ve neler kullandınız….. 3 gündür kollarımda kırmızı lekeler çıktı ve çok kaşıntı oluyor… Yarın göstermeye düşünüyorum… 31 haftalığım bebeğe bir zararı olur mu acaba…
artikbiranneyim Razismom hamileliğimin 20 li haftalarından beri alerji ilacı kullanıyorum. Bi ara da egzama olmustu kolumda doktorum bir iki defaya mahsus kortizonlu krem sürebilirsin demişti. Zaten hemen geçiriyor kremler
izciliderilumpus Razismom benim ürtikerim var daha önce de vardı ama geçmişti bu hamileliğimde tekrar oldu. Dr vitamin takviyesi ve histamin diyeti verdi 2 3 ayda falan geçti
Razismom artikbiranneyim geçtiyse çok mutlu oldum…. İlk defa böyle oldum farklı bişey de yemedim, yada farklı bir deterjan kullanmadım…
artikbiranneyim Razismom hamilelikte olabiliyor hormonal olarak demişti doktorum, dediğim gibi siz de danışarak krem kullanabilirsiniz
Razismom izciliderilumpus 8 ay snra ilk defa toplu taşımada bindim…. Maalesef kızarıklık ve kaşıntım temastan bulaşmış… Ki kimseyle görüşmediğim halde sadece toplu taşımadan sonra kaşınmaya başladım… Prednol 20 mg iğne vuruldum…. İnşallah bebeğime de bişey olmaz… Resmen ağlcam Şmdi….
izciliderilumpus Razismom bebeğe zararı olsa vurmazlardı bence inşallah yoktur zararı bende hamileliğin başlarında 4 5 defa avil decort vuruldum kadın doğuma sordum sonradan dr bişey olmaz dedi. Geçmiş olsun içinizi ferah tutun kontrole gittiğinizde doktorunuza sorarsınız.
Razismom izciliderilumpus kalp atışları dinledik sıkıntı yok çok şükür.. Pazartesi tekrar bakılacak… Çok tedirginim… Geçmiş olsun size de..