umrumdadegil Kimseye söyleyemediğiniz sırlarınız aman kimse duymasın dediğiniz olay yaşadığınız garip şeyler var mı kızlar 🤣 gülelim biraz muhabbet olsun🤣 benim aklıma şuan gelmedi gelince yazıcam 🤣
Guzelanne56 umrumdadegil esımden önce nısanlıydım nısanı attım sonra esımle evlendım kımse sorgulamaz gerçi esım bıle sorgulamaz ama eşimin aılesı bılmıyor soylemedık🤣🤣🤣 Bılselerde umrumda değil 😁
Ask1907FB umrumdadegil olabilir bende 5 gündür doğum yapmışm benim gibi lohusa olup yatakda olanda vardır 🤣🤣🤣
Tutaste_ umrumdadegil yokki benim haytım cook standart yaa gizlencek bişeyde yok eşim herseyimi bilir zaten söyle bi düşününce saklı gizli bıseyim yokmus bence bu dahada cok komik 😀😀
Guzelanne56 umrumdadegil tabıkı tanıyor hatta, esım enıstemın arkadaşıydı ve çok yakın aıle dostumuzdu ceyızıme enıstemle bırlıkte tv bıle aldılar😀😀 Kendine kısmetmiş 🤫🤫
Plakkafa_ 58Vildan benimkide kaynanama benzicek diyee korkuyom ama kesin benzicekk ahahahhs ultrasonlarda direk kaynanami görüyorum kimseye diyemiyom kafayi yicemm 😂🥰🥰
58Vildan Busekrtl evet neden diye hep sorgularım da ama düşünsene ana beyaz baba beyaz neden siyah 😂 nasıl açıklayacağımın kafamda kavgadını bile yaparım 😂
58Vildan Plakkafa_ seninki daha fenaymış dermişim 😅😂😂 ay ablam kayınpederini hiç sevmez 3 çocuguda adama benziyor sevmediğin ot dibinde bitermiş sev bacım henüz geç değil 😂😂😂😂
Plakkafa_ 58Vildan canimmm kaynanaammm ya 😂😂 sevmiyor degilim ama bazi seyleri gicigima gidiyor yoksa onlara benzese gamzeli falan olur yuzu falan bana benzese gamzeli olsa cok güzel bise cikar ortaya neyse sağlıklı olsunlarda onemli degil 😂😂