bebegimolacak zlemceylan kuzum ben ünlü bi doktor var buraya adı yazılmıyor yasakmış onun ilaçlarını kullanıyorum eşimle birlikte onun içinde folik asitte var
bebegimolacak Marshmellom hayır yok sebepsiz inferlite denildi, o yüzden kullanıyoruz takviye depolarımızı dolduruyoruz. Hatta ben bunlar sayesinde bi kere hamile kaldım ama o zaman kalbi durdu malesef..
Marshmellom bebegimolacak anladım galiba hangi doktor olduğunu ama ürünleri biraz maliyetli geldi.inşallah faydasını görürsünüz tekrar
bebegimolacak Marshmellom evet pahalı gerçekten, kendisinden de hiç hoşlanmadım tavrı falan internette gördüğüm kadarıyla ama çevremde herkes ondan olumlu dönüş alınca kullandık öyle işte
Marshmellom bebegimolacak aynen benimde hoşuma gitmedi .dediğiniz gibi çok memnun kalıp geri dönüş yapan var
Marshmellom zlemceylan çok moralim bozuk yaa.kadın direk görür görmez pcos diyecektim zaten sen yazmışsın dedi.zaten biliyordum da her seferinde birilerinin böyle demesi üzüyor 🙄
zlemceylan Marshmellom evet gerçekten bazı şeylerin söylenmesi insanın canını acıtabiliyor ama bence PCOS engel değil ki yumurtluyorsan bence sağlıklı 🥰
Marshmellom zlemceylan bakalım yumurtlicam mı görcez.adete kadar devam edeyim.en azından onu öğrenelim