twinsmom__ Kızlar merhaba, diş etlerim hem şiş hem kanıyor bi salatanın içinden salatalığı yiyemiyorum bile çözüm önerileriniz var mı Tuzlu suyla gargara yapıyorum ama faydası yok
zlemceylan twinsmom__ canım sirke karbonat ile dene bi istersen hem enfeksiyon varsa ona da iyi gelir gargara yap çıkar
Semyil twinsmom__ canım çaren bende. Kadın doğum doktorum gargara verdi bana bu yüzden diş ağrısına ve diş eti iltihaplanmasına birebir hem gargara hem ağız çalkalama suyu. Ben gece uyuyamıyordum diş ağrımdan doktoruma söyledim hemen gel reçete yazayım dedi gittim çok memnun kaldım ağrı oldukça çalkalıyorum anında alıyor ağrıyı. Sadece yutmamaya dikkat et ben ne olur ne olmaz diye ağzımda çalkaladığımda birde suyla hafif çalkalıyorum ilacın etkisi geçmeyecek şekilde. Şuan ilaç yanımda değil yorumu bilerek yapıyorum ki kaybolmasın postun bi 10 dkya adını yazıcam sana tekrar
twinsmom__ Semyil yaa bitanesin bitanee Çok teşekkür ederim allah razı olsun vallahi ne fırçalayabiliyorum ne de rahatca bişe yiyebiliyorum
emineee118371837 Semyil bende de aynı sıkıntı diş etlerim şişti ve kanıyor fırçalayamiyorum bile zararsız dimi bende hemen alayım 😊
emineee118371837 Semyil bende karanfil yağı ile duruyorum sağ ol canım bende kontrole gittiğimde yazdırayim