eylulus eylulus o kadar cok bebek arabasi arastirdim ki artik beynim sulandi boyle giderse cocugu pazar arabasiyla gezdircemcjdjf
ArzumSena eylulus prego venüs aldık , bende çook araştırma sonucu karar verdim ..bebekli arkadaşlarım gelince çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar
Zelihapinar eylulus 40 günlük bebeği Kraft Kenya aldım çok memnunum açıkçası sürüşü çok rahat sadece puseti ağır bilginiz olsun ama çok kaliteli diye tercih ettim dayanıklı
Kubrabsyg eylulus bende düşünüyorum ama hamilton alacağım yüksek ihtimal. Herkesin istediği özellik genelde farklı bence mağaza gidip direkt sür aç kapa dene derken bianda karar verirsiniz. Benim baston bebek arabam da bar var ama hamilton gördükten sonra 2. Hamilryşm direk bunu alacağım dedim yani
eylulus Kubrabsyg o markayi dusunmuyorum bu iki marka ve model arasinda kaldim yine de yorumunuz icin tesekkur ederim
cLearQueen eylulus kolay katlanması cok yer kaplamamasi cift taraflı olması saglam olmasi pusetinin guvenlikli olması
Aysegul0000 Daha çok eşim araştırdı. Bariz özellikleri çok kaliteli duruyor. Kolay katlanıyor, çift yönlü , puset ile bebek arabası değişimi kolay. Evde kullanmayı denedik manevraları çok başarılı geldi bize.
4298 numix eylulus merhaba bende bu modelı almayı düşünüyorum ama kabın boy istiyorum bu model travel değil mi
Ozlemerikci543450 Aslanmom1 eylulus Kraft ile farklı maskalae kalite olarak kıyaslanamaz bence kendi tercihim Kraft napoli pr biraz büyük ama kesinlikle çok uzun sürenkyllanılır bende iki model arasındaysan Kenya da güzel mağaza bakmıştım