Ozgesena Arkadaslar devletin veridgi kan ilaclari cok yen etki yapiyor kullanamiyorum sidefer kullaniyodum oda piyasada yok siz ne kullandiniz yan etkisi az olan
Rumay Ozgesena sidefer,bestiron gibi takviyeler profilaksi amaçlı kullanılır ama kan değerlerinz normalin altına düştüyse ilaç kullanmaniz gerekir.ferro sanol gyneferon gibi
Sulerzz Ozgesena bn gyno kullanıyordum yan etki yaptı özele gidiyorum sidifer al dedi doktorum eczaneye söyledik cuma günü pazartesi getirecek
Reyhant Ozgesena kan ilacı olarak bildiğimiz aslında demir. Dr bana da yazdı ama ben Solgarin Gentle Iron 17 mg demir takviyesini aldım sabah kahvaltı yaparken içiyorum hiçbir yan etki yapmıyor hatta daha iyiye gidiyor bence bu şekilde daha uygun 🥰
Ozgesena Rumay ya cok tesekkur ederim daha once kimse bunu soylememisti takviye yeter sandik ama hic yukselmedi
Kumsalkya Kaç hastalıkken başladınız acaba ben 16+2 daha başlamadım pzrtesi kontrol var ozaman yazacam dedi
Ozgesena Kumsalkya ben erken basladim suan 19.haftadayim 14 ten beri kullaniyorum bebeklerim ikiz degerlerim hizli dusuyormus
Ozgesena Reyhant ben splgar ocean sidefer cok uzun zamandr kullaniyorum ama arkadasin dedigi gibi deger yukseltmiyo bende sadece dusmesini engelliyo