motherbaby_ Kızlar yarın 25 haftalık oluyoruz saçımı boyatmak istiyorum daha dogrusu evde kendim boyuycam çok kötü oldu iyice doktorum da sorun olmaz dedi ama bilemedim sizler naptınız ne düşünüyorsunuz. Bir de önerdiginiz bitkisel marka varmı
Feliz motherbaby_ bitkisel bildiğim marka yok ama benim de doktorum sorun yok ilk 3aydan sonra boyatabilirsin demişti. Gerçi boyatmadım ama keyfi boyatmadım yani sorun olduğundan değil
Meltemm21 motherbaby_ bende doktoruma sorarak boyadım oda bi sorun olmaz bitkisel boya kullan dedi gratis de green therapy markasından aldım
Astrotuba motherbaby_ ben normal boya ile boyadım 2 kere. Çok kötü göründüğü için psikolojik olarak bana iyi gelmiyordu🥲 pişman değilim. Çünkü kanıtlanmış bir zararı yok. Ama siz içiniz nasil rahat edecekse onu yapin🌼
motherbaby_ Feliz bende hiç alışkın degilim bu kadar saçımla oynamamaya aslında dinleniyor saçım bahaneyle ama bilmedim çok kararsız kaldım
motherbaby_ Meltemm21 o markalar iyi renk veriyor mu ben hiç almadım onlardan da o yüzden merak ettim
Feliz motherbaby_ güvendiğiniz marka bulursanız bence sorun yok boyamakta ya. Asitler falan da kullanmayı bıraktım yüzüme ben ama saç boyamakta bir sorun görmüyorum kendi açımdan
Meltemm21 motherbaby_ benim saçımda tuttu ama saçınız hangi renk ve ne renk yapmak istiyorsunuz bilmediğim için kesin bişey diyemem
motherbaby_ Astrotuba bende zararının oldugunu düşünmüyorum ki ya dediginiz gibi kanıtlanmış bi zararı yok
Selcanmeral motherbaby_ 2 gebeliğimde de marketten aldığım boyayla boyadım saçımı çok şükür hiçbir zararını görmedim. Doktorum 12. Haftadan sonra boyuyabilirsin dedi. Doktorun onay verdiyse sorun yok bence
motherbaby_ Selcanmeral saflık ocagına kalsa herşey yasak da kadın dogum doktorumun dediklerine daha çok önem veriyorum o bişey olmaz dedi çok şükür o bari sıkmıyor korkutmuyor
Sumisali_ motherbaby_ ilk gebeliğim de de defalarca boyadım şuan ikşnciye hamileyim 28 haftalık ve bu haftaya kadar 2 kez boyadım bi kaç güne 3.yü boyayacağım şükür hiç bir sorun yaşamadım.
motherbaby_ Sumisali_ zaten ben mantık kuramıyorum galiba şu konularda boyanın karnımdakine ne zararı olur ki dışardan yapılan bir şey zaten karnım çatlamasın diye yag almıştım ona bile dogalını al sonuçta bizzat çocuğun oldugu yere sürüyosun diyen oldu
Sumisali_ motherbaby_ kendi inandıklarınızı yapmanızı öneririm.Çünkü dışarıdan her kafadan bi ses gelir 😊
Barbie77 motherbaby_ Deriden kana geçme ihtimali var, hatta solumak daha çok tehlikeli bebek için ben de boyamıyorum 15 haftalık hamileyim boyar mıyım bilmiyorum 🤷🏼♀️
motherbaby_ Sumisali_ tabiki haklısınız neye inansam bilemedigim durumlarda buraya yazıyorum ki 2 cepheden hangisi beni ona edicek🤭😄😄