merimiri Nisa10 büyük bi yatırım yapmadık ama hamileliğimin başından beri kumbarası var biriktiriyoruz onun için sürekli bi şeyler 🤲🏼
58Vildan Çocuklarımın bütün altınıyla iki dal bilezik almıştım ev alırken kullandık eşime bu yıl sonuna kadar mutlaka yap dedim bayram harçlıklarına da dokunmam altına çeviririm 3 erkek olucaklar 16 yaşında yazları çalışsınlar 😂🙈
Nisa10 58Vildan iyi yapmışsınız evet o yaşlarda çalıştırılıp az çok çalışma hayatıyla tanışması iyi oluyor yiğenlerimden biliyorum okula daha hevesle gidiyorlar yazın sanayiye veriyor çünkü babası çalışmak zor diyorlar ☺️
58Vildan Nisa10 çocuklarımıza çok değer veriyoruz ama bazı çocuk okumak istemiyor zorlamamak lazım o noktada sonradan pişmanlığını çekerse okuma şansı da var Rabbim hayırlı etsin de sonrası hallolur bir şekilde
nur-can621 Nisa10 oğlum 7 yaşında daha hamileyken bankada onun adına hesap açtık düzenli bir şekilde altın alıp bırakıyoruz oraya fiziki altın olmasına gerek yok sistemsel altın daha mantıklı elinizdeki paraya göre altın alabiliyorsunuz
Nisa10 58Vildan inş okurlar okumazlarsa bile iyi insanlar olsunlar yeterli bence iş kurulur bişeyler yapılır mutlaka
Duyguuusdt Nisa10 bizde bes hesabı açtık ve onun adına yatırım hesabımız var bazı hisse senetleri var. Arada bozdurup degistriyrz falan. Arabamiz yok ins o da olur
Alpmom__ Nisa10 Eşimde hiç yatırım kafası yok malesef . Bebeğimiz daha doğmadı o doğunca adama bir aydınlanma gelir mi bilmem . Şimdiden oğlumuza gelecek altınlarla borç kapatma derdinde , araba yükseltmeyi falan düşünüyor 🤦🏻♀️
Nisa10 Alpmom__ temas sağlanınca o kafalar değişiyor herşeyi evlat için yapma isteği geliyor bence öyle olur ☺️