melissannesi Deneme bir iki üç derken kaçıncı ay yada yıldasınız kızlar umudumuz yüksek belkide bunay çift çizgiyiz hadi inş.🤲🏻🤍 Tam gaz yumurtlama günü o bu şu hepsini yapmaktayım👼🏻🫠🤲🏻
Derennn700 melissannesi 1 senelik deneme hiç bir şekilde gebelik oluşmadı bir başarısız tüp bebek denemesi bu ay herşeyi akışına bıraktık
bebegimolacak melissannesi haydi inşallah diyelim, 2 yıl olcak nerdeyse :( bu aydan umutluyum bat 20 ağustos
hnf34 melissannesi 11.ayı geride bıraktım. Adet gecikmem var ama çift çizgi yok bugün yarın olurum diye düşünüyorum. Şimdi önümüzdeki ay için umudumu gücümü toplamaya çalışıyorum
melissannesi 123kruvasan hayırlısı inş yani düzenli adete rağmen benimde 4 ay korunmasız bo tık yok🫠 Neden böyle acaba cocuk fikrini kafadan cıkarsakmı diyorum bazen bende
koza08 5 yıl olacak benim. Bir düşük var. 3 çatlatma iğnesi bir de aşılamam negatif geldi. Yarın 2. Aşılamayı olacağım. O da negatif gelirse tüp bebek 😔
melissannesi koza08 ilk gebelik planlamanız mı varmı başka çocuk? Hayırlısı belkide tüp bebekde ikizleriniz olur🤲🏻💕
melissannesi Derennn700 şu akışa bırakma meselesi çok iyi sonuç veriyor çevremde hep bu şekil hamile kalan duydum inş sizide nasip olsun banada🤲🏻😌
melissannesi bebegimolacak benimde içimdeki his bu ay diyor inş yanılmıyorum Güzel haberler inş bilgilendir benide🤲🏻☘️
koza08 bebegimolacak eşimin morfoloji bozuk ama doktor aslında doğal yolla hamile kalabilirsin dedi. Fakat olmuyor. Tedaviye başladık ama o da sonuç vermiyor. Her ay bir ümit heveslensek de sonuç hep üzüyor.
bebegimolacak koza08 bizim de sebepsiz inferlite yani benim eşimde test verdi hani ultra iyi değil dedi doktor ama bununla hamile kalınır normal dedi. Neden olmuyor bilmiyorum ekime kadar olmazsa aşılama yaptırcaz
koza08 bebegimolacak yani elimizde seçenek azalıyor. Tüp bebekle de olmazsa diye endişeliyim. Biraz yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Sebepsiz yere hamile kalamayan çok var etrafımda. Niye böyle anlayamıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alalım bu ay.
melissannesi hnf34 ahh canım üzülme umutsuz olma cevremde o kdr cok hiç beklemediği anda bebişi olan varki inş bu yıl sende onlardan biri olursun🤲🏻☘️
123kruvasan koza08 aynen öyle tüp bebekte de dünyanın parası durumu olmayanlar için üzülüyorum gerçekten umarım tüp bebeğe gerek kalmadan bizimkinde olur
bebegimolacak koza08 evet benimde çevremde neredeyse herkes böyle süreçler yaşıyor artık nereye gidiyoruz bilmiyorum yediğimiz içtiğimiz her şey etkili
koza08 123kruvasan kesinlike. O kadar para, emek, stres… umarım gerek kalmaz gerçekten. Doktora muayene olmaya ödüm kopardı. Yumurta takibi için neredeyse her gün gider oldum. Valla nelerle uğraşıyoruz ya.
koza08 bebegimolacak valla kimi de korunmasına rağmen hamile kalıyor. Anlamadım bu işi. Her şey bir yana psikolojik olarak çok fazla yıprattı bu süreç. Eskiden doktora gitmeden kendimiz denerdik. Sonuç o kadar üzmezdi. Şimdi iş doktorla birlikte yürüyor ve ciddileşiyor. Sonuç hala değişmeyince çok yıpranıyor insan.
melissannesi koza08 çok iyi anlıyorum benimde kızımda gayet normal yollardan denemelerle hemen hamile kalmıştım anlamadım şimdi niye böyle denemeler bol çıkıyor😜
Oyku3005 melissannesi stres yapmayın ben adetin bitti gün yani7. Günde ilişki girdim ertesi günde oldu ilişki sonra 2 günde bir oldu ilişki ozaman tutmuş sanırım ☺
AmineErva melissannesi 2 sene önce ikinci bebeği istedik lakin iki kere dış gebelik geçirdim şuan tek tüplüyum ve bu üçüncü ay korunmayı bıraktık ama olmuyor
melissannesi AmineErva hayırlısı olsun canım bende 3 aydır korunmuyorum yani korunurken azcık tereddüt etsek hamile kalacam derdim şimdi maş aylardır deniyoruz tık yok anlam veremiyorum Sanırım sen ne yaparsan yap Allahın bir planı var sonuç buna geliyor vakti saatini bekliyor heralde