--sy soğuk çorba yoğurtlu kızartma tavuklu pilav salata üşütmüşüm gribim yemekleri nasıl yaptım çıktım mutfaktan hatırlamıyorum
myavocado Htccndn tavuk sote, makarna 😂 yeni yapıyorum daha, yaz dönemi olunca biz de yemekler baya geçe kaliyor 🤷
eozlem Htccndn zoraki bir kremalı tavuk çorbası yaptım. Yanına bir şey yapacak mecalim bile yok. Tatlı ve meyve yediğim için de canım bir şey istemiyor😔 Sabah pişi yapmıştım o duruyor, çok acıkırsam onu yerim reçel ile 😅 yalnız başına olunca daha da zor oluyor.
Htccndn eozlem afiyet olsun ellerinize sağlık ☺️ insan yalnız olunca hiçbirşey yiyesi gelmiyor evet sabahları bende öyleyim hamile olmasam hiç yemem şimdi mecburiyetten yiyorum ☺️
eozlem Htccndn evim inanılmaz sıcak, küçük ve amerikan mutfak. En azından sabah bebiş için erkenden kalkıp verimli bir kahvaltı yapıyorum ama kahvaltıdan sonrası tam bir işkence. Koltuk, vantilatör, meyveler, soğuk su ve ben mutlu bir aileyiz sonrasında 😂
Htccndn eozlem aynen öyle benimde evim çok sıcak bide adananın sıcağı meşhurdur 😂 bu sıcaktada insanın birşey yiyesi gelmiyor gündüzleri vantilatör ve soğuk su tek olduğum için akşamlarıda eşimin gelmesine yakın klimayı açıyorum bende böyle geçiştiriyorum 😂
merimiri Htccndn o kadar haklısın ki benimki de yemiyor beyfendi sebze olsa da içine kıyma et istiyor 😒 bende aksine çok etçil değilim böyle yuvarlanıp gidiyoruz hiç seçen biri değilim o yüzden yemek derdi sıkıntı Oldu bana da
Htccndn merimiri bende et ve tavuğu çok sevmem sebzeyi çok severim ama işte malesef sıkılsamda yapacak birşey yok alıştım gibi aslında ama bakalım 😂
aden026 Yeşil mercimek ve makarna ile geliştirdim bugünü 🥹 gerçekten her gün bu soruyu düşünmek çok yıpratıcı oluyor…