Htccndn MelodyFairy en iyisi 🤗 ama işte tek değilim malesef inanın hergün düşünmekten kafayı yicem yakında birde eşim öyle çok sebze yiyen bir insan değil 😂
yokusbebek Htccndn Ya yemeği yapmak değil de ne yapacağımı bulmak zor geliyor 😁 Benim de eşim pek sebze yemez, etçil 😁 O yuzden ben de zorlanıyorum ne pisircem diye düşünmekten 😁
MelodyFairy Htccndn Tek olduğum günleri bu yüzden seviyorum 😆 Eşin yemek ayrımı yapıyorsa daha da zor işin canım 🥹🥹🤷🏻♀️
Pelinaltnl Htccndn bizde menude taze fasulye var yarin menüsü de minik patlıcan bulmuştum dolma yapacağım
Htccndn Tugbacim34 afiyet olsun bende çok severim ama eşim sevmez öyle ona illa yemek türleri olacak ama sebze değil 😂
Reina Htccndn benimkiler seviyor ikisini ayrı yemek olarak düşünüyorlar 😄 bir de altına kemik atıyorum pişirirken. Çok güzel lezzet veriyor. Bol salçalı sumaklı😋
Htccndn yokusbebek aynen öyle benimkide etçil tavuk felan sever bu sıcaktada tavuk çok yenmiyor yada benmi yiyemiyorum öyle söylim 😂
Htccndn Glm hamilelikten dolayı değilmi bide havalar o kadar sıcakki hiç birşey yapası gelmiyor insanın 😒
Htccndn Reina oh mis afiyet olsun ellerinize sağlık bende çok severim kurusunu yaşını dolmanın ama işte eşim felan çok sevmediği için 😭
Glm Htccndn 12 haftalığım hala geçmedi bulantı :( eskiden ne yemeker yapardım, hobi gibi olmuştu ama mide bulantısı asla aslaaaa izin vermiyor
DeryArenn Htccndn bezelye yemeği kıymalı patatesli yanına tavuklu pilav bide kavun karpuz doğrucam yeter 😀
Reina Htccndn yemek seçen adam zor vala ya. Benimki ne olsa yer. Çocuklarda bazı sebzeler hariç seviyorlar her şeyi. Bir karpuz bi kızartma yap o zaman. Oldu bitti