Dilek_04 Yesilnur evet böyle sıkınca sivirce gibi sıvı çıkıyor mu . Elemezsen kaşınmazdı patlatmayın kendisi geçer belki .
Yesilnur Dilek_04 Dilek_04 insallah benim de geçer dediğiniz gibiyse ben de daha gitmicem doktora cünkü aynı bana da doktor alerji dedi baska sey demedi
Dilek_04 Yesilnur inşallah geçer kaç aylık hamilesiniz ? Üstünde durun cildiye ye gidin kesin ertelemeyin benimki hepsi iz kaldı ben çok pişmanım sürekli kaşıdım uğraştım hepsi iz kaldı .
Dilek_04 Yesilnur geçtiler ama bütün vücudum da iz kaldı tek tavsiyem sakın kaşımasın sonra iz kalıyor
Dilek_04 Yesilnur alerjiyse geçer ztn merak etmeyin ama kaşımayın ve sıkmayın sizin için söylüyorum inanınki çok pişmanım kaşıdığıma 🥲
Yesilnur Sennur16 nasık oldu kaşıntılarınız bana da alerji dediler ama böyle ikili ikili her yerde cıkıyor göbeğime bile yayıldı
Sennur16 Yesilnur benim kollarda be baldırımın üstlerinde oldu .Fenistil krem yazdı bana onu sürdüm 2.sürmemde geçti.
Bidemet 25 haftaligim boyun bölgem aşırı derece kaşınıyor gece uykudan uyandırdı isilik diye düşündüm ama geçmedi eczaneden ovadril diye krem aldım biraz hafifledi ama hala kaşınıyorum normal mi çıldıracağım çünkü 😪
Bidemet Fısır fısır sanki minik sivilceler gibi,ben aşırı terleyen biriyim özellikle bu bölgelerim terler ama hayat kalitem düştü 2 gündür artık kolonya sürüyorum yaksın diye tuzlu suyla ovuyorum
Sennur16 Yesilnur Benimkiler aynı bölgede daha yaygın haldeydi böyle tane tane olmadı hiç .Kaşıdıgım yerde daha çok yaygınlaşıyordu dediğim gibi krem sürdüm bişe kalmadı.Dikkatli bakıyorumda resimlere benim ki sanki daha farklıydı