Busrayasin iyi günler ben 7 haftalık hamileyim Ocağın 4 ünde beta hcg 1000 çıkmıştı Birdaha verdim cuma günü ve 1000 çıktı tekrar bu normal mi ?
Burcuveburcum Busrayasin iki kat artması gerekir aynı hastanede mi yaptırdınız kan testini doktora görünün hemen derim ben
Maviyesil121212 Busrayasin 7 haftalıksınız ve hala 1000se bir sıkıntı olabilir. Kese falan görülmüş müydü
Burcuveburcum Busrayasin doktorun sağlıklı bebeğin dediyse korkacak bişey yoktur ölçüm makinesiyle ilgili bi hatadır
Maviyesil121212 Busrayasin yakın zamanda kalp atışını dinlemeye gideceksindir o zaman anlaşılır. Bir sıkıntı olsa ağrın sızın kanaman olurdu ama 7. Haftaya gelmişsin çünkü
Cegdem Benimde aynısı başıma gelmişti kan değerlerimi alıp başka doktora gittim ağlayarak değerim 1000de kaldı yükselmiyor dedim doktorum güldü bazı makineler 1000e kadar ölçüm yapıyor üstünü göstermez dedi hem 1000 diye küsuratsız değer olmaz demişti için rahat olsun 😘😁
Ayssiirraa Katılıyorum her hastane cihazı farklı kimi 1000 üstünü göstermez kimi 10.0000 üstünü göstermez düz 1000 se eger korkma çünkü üstünü ölçmemiştir
Tugbax68 Sorun olsaydi leken olurdu canim twkrar kan vet iki gün sonra ve ultrasondan kalp atişina baktirabilirsin
Seddda Tugbax68 bende işe yaramadı sadece lansinoh göğü ucu balım işe yaradı ama tabi kullanıma çok memnun kalanda var