zilantc Doğumun yaklaştığını nasıl anlarız? Ben hala bir şey hissetmiyorum yani kendimi iyi hissediyorum uyurken çok hareketlenmesi ve bazen çok yürüdüğümde kasıklarım agrıyor sadece. Doğuma yakın anlaşılıyor mu ?
myavocado zilantc aynıyız benim de son yirmi uygulmaya göre, ama hiç bir zey hissetmiyorum, dediğiniz gibi bebiş benim de çok hareketli 😅 hiç belirtim yok, nst’de de sancım yok 🤷 sürekli de egzersiz, yürüyüş, hamile pilatesi yapiyorum 😅
biranne__ zilantc benim de son 15 ama vajinada acıdan ve kasık ağrılrından başka bişi hissetmiyorum sancım da çıktı ama düzenli değildi bebek kafasıyla baskı yapıyo dendi 38+3 bekliyoruz hala bakalım
Haticesavas zilantc Cnm benim sancilarim basladi yalanci sanci dedim hic dogurucakmisim gibi hisetmedim kendimi son anakadar yalanci sanci dedim ne bir baski rahatsiz olma hicbirseyim yoktu artik nisanim geldi sancim da vardi dedim ki dogrucam herhalde oylede oldu😀
gizemSA Haticesavas nişanın nasıldı acaba benimde bu günlerde bireyler var ama akıntı mi.nisan mi bilemedim
Linakiz1903 Son 22 bir an önce doğsun istiyorum 8 gün oldu en son nst cekileli salı tekrar gidicem inşallah başlar doğum. 🙏🥳