Esra___ Sudem doktorum bana hemen takabilirsin demişti tabi ben bebekle uğraşırken unuttum neredeyse 10 gün sonra başladım ona rağmen dikişlerimde baskı hissettim ama yine de taktım çok da faydasını gördüm siz yine de doktorunuza danışarak kullanın
Sudem Esra___ bn sadece göbek için olan korse deilde kalça ve göbek için olan korseyi takmayı düşünüyorum 😬 ondan bi kararsız kaldim
ezos Sudem valla sezeryan olunca korseyi taktirip yürütüyormuş doktor onda bu kadar cabuksa normalde de takılır bence tabi tecrübe edenler ne düşünür bilmem sıkıntılı insanım normalde de inşallah tutabilirim belimde 🙄
Sudem SedaMeric ya işte onu hiç bilmiyorum canım 🤷♀️ aslında her ihtimale karsi arastirip sormak lazım 🤷♀️🤔
ezos SedaMeric takiliyirmus canım hatta bi yakınım korse olmadan dikişlerim daha çok sızlıyor korse toplu tutuyor canım acımıyor demişti tabi doktora danışmakta fayda var😇
incidemir SedaMeric ben 11 ocakta oldum sezeryan ve karnim suan odem topladi korse takilmasi gerekio doktor oyle dedi sabah burda sordum ama cok cevap alamadim nasil korse olucak diye karnim pancar gibi kipkirmizi ve yanio pişik acisi var
SedaMeric Sudem doktora sormak lazım sonuçta dikişler olcak ya zarar verir mi acaba karnı çok sıkıştırmak 🙄😶
ezos Ssseval hepsiburada dan aldım ben doğum sonrası korse yazınca çıkıyor diğer korseler uygun değil sanırım