012908- Lara_ soguk kadayif fistikli bayiliyorum en cok onu aşerdim yedim ama son haftalarda dahada tatli ister oldum 39+6 haftaligiz
Ayse2133 Lara_ oğlumda sürekli sütlaç yiyiyordm günde 4. 5 kase Bunda herşeyi yiyebiliyorum başta ekşi elma şimdi tatlı ağırlıklı aseriyorum
Aylaa123 Lara_ hiç tatlı çekmiyor canım 27 haftalığım bu zamana kadar 1 kere aşırı bisküvi pastası çekmişti sadece kokusu burnuma gelmişti direk 😂
Mikrofon0 Alpmom__ bende öyleyim normlade tatlıyı çok severim 9 aydır erik limon vişne suyu 🤣 kız olacak ondan sanırım ultrasona giderken yiyince bile midem bulandı hep
melike81_ Lara_ ben kakolu şeyler yani pasta yemem asla çikolatada yemem kakolu ama sütlü yerim sade işde neyse hamileyken offf kakolu pastaları yiyordum çikolataları falan kızım oldu
cLearQueen Lara_ gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum. Baya oluyo tiramisu cok canım cekti ama aşırı (normalde aradıgım bisey degil) ama hic yiyemedim tabi…
qusel cLearQueen fit tiramisu filan varya diyetlerde yulafla yapılan onlardan mi yapsan canım. Benimde şekerim yukske çıkmaya başladı 😔😔😔
cLearQueen qusel onlarin da icinde bal pekmez falan var tatlandırmak icin o da yasak. Hicbi sekilde kacarım yok yani.. bu surecte herkrs gözümün önünde her şeyi catır catır yedi
qusel cLearQueen ayy evet doğru onu akıl edemedim. Şeker yuklemesi yaptırdın mi ben şuan açlık tokluk olcuyorum
cLearQueen qusel 8.haftadan beri insülin kullanıyorum zaten gerek kalmadı yüklemeye.. ama yaptırirdım asla karsı degilim. Biz erken öğrendik zaten ailemde de var babam seker hastası babannem şekerden öldü
Gulbenvedat rüyamda yuvarlak masa etrafında çevrili künefeler katmerler baklavalar görmüştüm üst üste 2 gün daha sonradan yedim ama hissiyatı hala geçmedi içimden otursam her gün yiyebilirim
qusel cLearQueen anladım benim durumun farkli olduğu için yükleme yaptırmadım bende karşı değilim ama tüp mideliyim o yüzden zor yanı yaptirmam
Alpmom__ Mikrofon0 bende çok severdim normalde kahvaltı da bile akşamdan kalan tatlıları, pastaları yerdim . Bizim bebiş erkek bu kadar ekşiye rağmen 🥲😂 ultrasona girerken söylediğiniz gibi çikolata yemekte bile zorlanıyorum içim almıyor
cLearQueen qusel tüp mideyle sıkıntı olacaginı sanmam bence yaptirın varsa bilmezseniz daha sıkıntı Allah korusun
qusel cLearQueen oluyor. Şöyle ani şeker yuklemesinden bayılma vs durumlarim olabiliyor. Kızımda da o yüzden yaptiramadim.