Cambardak__ Kızlar 27 sinde catlatma ignesi oldum 29unda aşılama yapıldı bat yarın ancak dün akşamdan beri az az koyu kahverengi akıntım geliyo bu sabahta hafif kırmızımsı akıntı geldi, gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ne oluyo sizce acil yardımm
lilyum_ Cambardak__ eger akıntı rengi kırmızı ise hemen doktora git bence. Kahverengi yada pambe leke sorun olmayabilir ama kırmızı lekede hemen doktora gitmek tavsiye ediliyor
Cambardak__ Fattma18 canım emin misin set halinde almıştım gebelik testi ve ovulasyon karışıktı karışmış olabilir mi kutuların içinde
Fattma18 Cambardak__ gebelik olanların üzerinde HCG diye yazılıyor Ovulasyon olanlar LH oluyor malesef
Cambardak__ Birazdan yine test yapicam, sanırım firmayla alakalı bir sorun var kutuda gebelik testi yazıyor içindeki kit attığım gibi üzerinde LH yazıyor
Fattma18 Fattma18 aradaki fark öyle olmalı ben çok uzun süre kullandım hiç hatalı yollamadılar muhtemelen yanlış paketleme
Cambardak__ Fattma18 yoğun değil dün birkaç damla koyu kahverengi geldi bu sabahta hafif kırmızısı kahveli geldi oda peçeteye gelecek kadar