Ebruyi Kızlar selam tabi herkese göre değişir bu ama sizlerin hangi. Haftada belirginleşti bende şu an sanki şişko göbeği var yayık gibi çok çıkıntılı değil bu arada 15. Haftaya yeni girdim. Belli olmuyor bir şey:/
BeyzaGnes12 Ebruyi ilk gebelikte çok geç çıkıyor ilk gebeliğimde 22 haftadan sonra hafif hafif çıkmaya başlamıştı ama ikinci gebeliğimde 12 haftadan sonra çok belirgindi
1anonim Ebruyi canım göbek iç karın dış karın genişliğiyle alakalı benim iç karnım büyük olduğu için doğuma kadar anca 6 aylıkmış gibi minik göbeğim oluyor
selencinaar Ebruyi kilolu hamile kaldığım için anlayamıyorum ama 12.haftadan sonra daha cok şiştiğimi hissettim
BeyzaGnes12 eda_nur_46 o tezi ben çürüttüm ikinci kızıma hamileyim ve ilk kizimdada bunda da basketbol topu yutmuş gibiyim 😂
Ebruyi BeyzaGnes12 ilk gebelik 56 ile hamıle kaldım 53 dustum sımdı ıse 57 ye cıktım ama şişko gibi duruyor böyle hamile gibi değil herkes toplanıyor bir yer de sabah falan dedikleri için kendimi garip hissediyorum:)
Ebruyi selencinaar ben kilolu olmadıgım halde anlamıyorum kardeşimin 13. Haftada top gibi beleriyordu bir yanda gobegı az da olsa belli oluyordu:/
Htchma1 selencinaar kaç kiloyla hamile kaldınız acaba ??? Bende kilolu kaldım Bi sorun olur mu diye korkuyorum
eda_nur_46 Ebruyi bence kızdır çünkü erkek 12-13 haftalıkken belli oluyo çoğunda sağlıklı bir şekilde doğsun tabi önceliğimiz o 🫠
Cosimaniehaus Ebruyi 33. Haftamdayım oversize tişört giyince farkedilmiyor hamileliğim. Dün dar elbise giydim yeni hamileyim sandılar 8. Aya girdik diyince şaşırdılar. Kişiden kişiye değişiyor bu durum çok takılmayın:)
EfnanBusra ilk hamileliğim 12.haftadan sonra belirginleşti karnım bulantımdan dolayı 5kilo verdim ben zayıflığıma bağlıyorum hamile kaldığım kiloda olsaydım göbek mi bebek mi ayırt edemezdim sanırım 😂 şimdi 15haftalığız sanırım kız olucak
FREYA09 Cosimaniehaus bende 48 kiloyla hamile kaldım boyum 1.72 şuan 58 kiloyum 31 haftamız uzunum diye çok belli olmuyor karnım
Ebruyi eda_nur_46 tabiki sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum herkes erken dedi ama bakalım gösterirse haftaya göreceğiz