Dsedakurt Internette gezerken bebeğin kulağına zarar olur falan demişler benim içime kurt düştü lütfen bişey olur mu en önden izledim bir de çok kafama takılıyor lütfen cevap verir misiniz ?
yokusbebek Dsedakurt İnternette yazan her şey doğru değil maalesef. Sadece bizi endişeye sürüklüyor. Ama keşke bunu gitmeden önce düşünseydiniz. Gittikten sonra düşünmenizin pek bı faydası yok 🤷🏻♀️
artikbiranneyim Dsedakurt gittiğiniz zaman kasılmalar yaşamadıysanız merak etmeyin sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben düğüne gitmiştim benzer haftalarda ve kasılmam olmuştu gecesinde kanama yaşadım bebek strese girmişti yani. Böyle bi durumda mutlaka belirti veriyor
Festinalente Dsedakurt bende gitmiştim sonradan korkmuştum ama hiçbir şey olmadı ama artık ıcım rahat olsun diye gitmiyorum😂
Lara_ Dsedakurt bir şey olmaz yaaa ben bu karnımla kaç düğüne gittim hoparlör ses bangır bangırdı. 😂hiç sıkıntı olmaz.
sacmalamakizim Dsedakurt Sesten dolayı bir şey olmaz ama, kalabalık ya hani ben pek kalabalık yere giremezdim sanırım, belli olmaz kalabalık oluyor çünkü, biri düşer bayılır falan. 😄
58Vildan Bişey olmaz ya takılma 🙃aklıma soğuk su içsem bebeğim üşür mü sorusu geldi 🙈 internette dolaşınca baya saçma şeylerle karşılaşıyoruz bakmamak daha iyi
Dsedakurt 58Vildan 58Vildan Valla görünce korktum bende ne bileyim sorayım dedim içim rahatladı ama sorunca 😂