Emel5805 Duygudrl ileride okulda çocuklara akran zorbaligi konusu oldu bu isimler değişik isim bulcam derken ….
Rozan Duygudrl öncelikle dikkate aldığım ismin anlamı bunun kişi üzerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum ve çok fazla kullanılan isimler tercih etmiyorum biraz özgünlükten gelen birşey diyebiliriz 😊
Rozan Gnsgns Ronas ( gün gören, gün tanıyan, tecrübeli) Royan ( saygın, soylu, ayrıcalık sahibi ) Mirzan ( mir bey prens demek zan bilen, bilgili demek ) Armanç ( ideal hedef ) Gnsgns
Rozan Emel5805 haklısınız akran zorbalıklarına dair bilgim var ve buna dikkat ederek seçmeye özen gösteriyorum örnek vereyim Aras ismini düşünüyordum Aras kargo diye dala gecilebiliyormus bu yüzden eledim
Emel5805 Rozan aslında buna çözüm bulmak gerek çok saçma gerçekten okulda eğitim olur ama işte her anne.baba çocugunu eğitemihor.ebden gitsin de naoarsa yapsın okulda diyorlar öğretmenlerde bir yere kadar
Tugba1tugba Rozan bence hiç biri kulağa hiç hoş gelmiyor. Çocuğunuz da okul ve iş hayatında türlü zorluklarla karşılaşabilir
Meltemm21 Rozan mirzan ismi çok hoş ayrıca her isimle dalga geçilebilir bunu önlemek biz ebeveynlerin elinde çocuklarımızı doğru düzgün yetiştirirsek bunun dalga geçilecek bişey olmadığını anlatabiliriz