Aslicb Merhaba 6. Haftadayım doktorum pregnacare die takviye verdi ama midemi bulandırdı ve sivilceye sebep oldu.doktoruma danıştım sadece folik asitte içebilirsin dedi.sadece folik asit içen varmı multivitamin kullanmadan.
yokusbebek Aslicb Ama multivitamini de bir süre sonra kullanmanız gerekecek. Alışmaya çalışın bence. Ya da değiştirsin doktorunuz, başka multivitamin versin.
Ayvareceli Aslicb ben elenatal 2 kullanıyorum. Kesğnlikle kullan. İlla ki biri yarayacak sana. Hem bebek için hem senin için öok faydalı
Cimenn1223 Aslicb basta follil asit hafta ilerleyince follik asiti bıraktırıp multi vitamin veriyor normalde çoğu doktor 2.gebeligm ikisinde de o şekilde kullandm
myangelson Aslicb ben sadece folik asit içiyorum ama belirli haftadan sonra vitamin ilaçları veriliyor. Demir hapı, d vitamini ve balık yağı vermişti onlara devam ettim sonrasinda
Aslicb yokusbebek evet haklısınız fakat biotinle b12 cok dokunuyor bana biotinsiz multivitamin de yok ne yazıkki
Rumeysa_01 Ayvareceli ilk gebeliğim de bende elenetal 2 kullanmıştım sonra onu bulamamistik ocean mommy ye geçmiştim şimdi ikinci gebeliğim aile hekimi EFA MOM diye bir takviye önerdi kullanan var mı aranızda acaba 🙄 kadın doğum randevusunu Perşembe gününe alabildim anca 4+4 günlük hamileyim
Rumeysa_01 Bana da EFA MOM DİYE bı takviye söyledi doktor kullanan var mı kizlar aranızda diofol kullanıyordum onu bırak buna geç dedi
Aslicb myavocado doktoruma sordum hatta iki doktora danıştım folik asit sadece içilebilir dedi multivitaminin pek anlamı yok dediler ilk aylarda