minasomer Kizlar gunaydin, dun gece aniden suyum geldi🥲 ve sabaha dogru sezeryan ile dogum yaptim 35 haftalik, bebis 2kg oldugu icin simdi kuvozde, sizce kac vakit orda durur? Bize dua edin kilo artisi olsun❤️ benim gibi olan var mi? 🙂
Limonlukekkk minasomer 35 hafta çok erken değil canım biraz toparlayınca çıkar merak etme gözünaydın rabbım analı babalı büyütsün
Mervesoku minasomer maşallah güle güle büyüsün saglıkla.. küvezde çok kalmaz bence tedbir amaçlıda almış olabilirler ❤️☺️ iyice gelişsin orda sizde toparlanın o zamana kadar ☺️❤️
Gamzeumay minasomer saglikla buyut canim yavrunu cikar allahin izniyle bnmde 34+6 da suyum geldi ve dogdu 😊 15 gun kadar kaldi ama küloyla pekte alakasi yok kuvezin kucuk oldugu icin nefes alip vermede problem vardi 36.haftayi tamamlatip cikartiyolar genelde saglikla buyusun minigin 🤲
glycnkrt minasomer benimde kızım 2320 kg doğdu 35 haftalıkken. 15 günün sabahı almıştım. inşallah senin kısa sürer 🤲
Birhayalimvr Moralini bozma canım allahın izniyle toparlayacaktır allah bebeğine ya şafi ismiyle şifa versin