Nazo77 34 haftalik hamileyim, dur az daha icerde büyüsün hareketlerini hissetmeye basla sonra karnindan eli ayağı eline gelsin ultrasonda tipi iyice belli olsun bunlarin hepsini unutucaksin. Henuz dogum yapmadım oyle cocuk icin yanan tutusan biri olmadim 31 yasindayim 6 yillik evliyim cok zorlu bir tedaviden sonra cocugumuza hamile kaldim tüp bebekle ama onu bu kadar isteyecegimi tahmin etmiyordum. Cocugumuz olmuyor diye hic uzulmedim aglamadim esimle hep keyfimize baktik bunca yil ama simdi biricik askim o benim icerden ellerini ayaklarini hissediyorum kıpır kıpir ultrasonda tipi cok belli dunyanin en guzel cocugu olabilir kokusunu çıkaracağı sesleri hayal ediyorum ve 12 yillik is gecmisimi birakip ona bakacağım doğunca illa zorluklar olacak ama cok guzel birseymis ya 😃 bana anne olunca anlarsın diyorlardi abartı geliyordu, belirli bir zamandan sonra cocuk sesi vs rahatsiz ediyordu 3.üniversiteme kayit olmustum okumak icin , pasaportumu yeniledim 10 yillik yurtdisina bilet bakiyorduk tüp bebek denedik ama tutmayacak nasilsa dedik ne yurtdışına ne markete gidebildim riskli gebelik gecirdim hatta Allahim onun icin kafamda soru isaretleri vardi onun icin mi kanamam oldu diye bile kendi kendime konustum , simdi onu bize vermis iyiki diyorum konuşuyorum tepki veriyor dokunuyorum tepki veriyor acayip bir canli oluveriyor 8.ayda, bir bakiyorsun uyuyor ultrasonda mışıl mışıl , muzik duyunca ses kalabalık duyunca heyecanlaniyor. Sen icinde bir mucize taşıyorsun alış ona ve biz bence cok ustun varliklariz toprak gibi icimizde canli büyütüyoruz ya yine ozgur olacaksin, tek fark +1 olarak ben havuza tatile parka gidicegimizi hayal ediyorum dondurma cikolata yiyip heryerimzi kirlettigimizi 😃 ve asiri korkuyorum hic hazir da degilim uykusuzluga aglamasina kakasina cisine ve onu dogurmaya 😂😂😂