Larraa Kkklelp Benim de aynı şekilde ağrılarım oluyordu çok şükür pozitif. 9 haftalık olduk hala oluyor o ağrılar hatta bazen daha sert. Rahim büyüyor o yüzden 🥰Stres yapmayın normal yani. Stres şu an size en çok zarar verecek şey. İnşallah sizinde pozitiftir 🙏🏻🌸
Kkklelp Larraa canım idrar testi yaptım negatif erken yapmışımdır inşallah tek umudum kanda pozitif çıkması dua edermisin benim için 🤲🏻
Hulyasi Kkklelp kullandığınız ilaçlardan dolayı adet olamazsiniz zaten hemen oyuzden büyük ihtimal bebek tutunma ağrısıdir inşallah
Kkklelp Fatma_ecem4 çok fazla belirti yok sanki ya adet olucakmış gibi ağrı var arada gidiyor göğüslerim şiş çok hafif bir miğde bulantım var sanki inşallah test beni yanıltmıştır🤲🏻😔
Hulyasi Kkklelp zaten öyle bir belirti olmuyor tek belirti adet ağrısı gbi bir ağrı oluyor veya gaz sancısı oluyor baska bir belirti aramayın bulantı için çok erken zaten
Deryadry Kkklelp korkmayın,benim transferimin yedinci gününde de inanılmaz kaşık ağrım ve reflü olacakmışım gibi kaşık ağrım vardı.sekizinci günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı,9. Gün kanda pozitifi gördüm🤍