Kader-46 Kızlar hamileliğimden bu yana vücudumda et beni çıktı ve ben çok rahatsız oluyorum. Bunu nasıl yok edebilirim ? Doğumdan sonra geçer demeyin kızıma hamileyken de çıktı ve kaldı. Fikirlerinize ihtiyacım var
Leylaaa_46 Kader-46 ayy benimde çıktı boynumda . 2 tane küçük bir kaçtane de minik minik çıktı . Doğumdan sonra aldıracağım onları
iremd-1798 Kader-46 benimde göğüs altında çok çıkmıştı doğum yapalı 19 gün oldu geçti şuan yoklar bir şey yapmadım sanırım vücutsal bir durum 😟 ilkinde geçmemiş ama umarım bu evladınız doğduktan sonra geçer. 😟
myavocado Kader-46 kendi kendinize yok etme gibi bir imkanınız yok bence, hele ki hamile iken. Her nemlendiriciyi bile süremiyorken, beninizi nasıl yok edeceksiniz ki. Doğumunuzdan sonra doktora gidersiniz, alınır veya lazer ile bir işlem yapılır
Kader-46 Almad ben ilk çocuktan sonra güzellik salonunda lazeri sormuştum doktora danışın demişti güvenilir olmayabilir demişti.
Kader-46 Leylaaa_46 demek ki yalnız değilmişim forumda aradım bulamadım hiç bu konuyu. İnşallah yapabiliriz
Kader-46 iremd-1798 ayy inşallah geçer ilkinden daha fazla oldu bu sefer o yüzden canım daha çok sıkıldı
Kader-46 Melek3675 evet canım ya benim de boynumda çıktı en fazla. Göğsümde karnıma bile var yani gördükçe sinirlerim bozuluyor
Kader-46 myavocado öyle tabi ama işte sirke yada limon tuzu falan deneyin diyenler var ama emin olamadım. Sirkenin kötü bir etkisi olmaz diye de düşünüyorum ama bilemedim