Aseliimmm ilkgozagrim__ ilk kızımla daha çok benziyor sanki rengi çakır oldu oda ne mavi ne yeşil ikiside var muhtemelen senin bebişte öyle olacak çünkü yeşil pigment görüyorum ☺️
Aseliimmm ilkgozagrim__ o kadar değişiyor ki benimkide o zamanlar öyledi sönük bir yeşili vardı ama daha çok maviydi gözleri ilk kızımın 2 yaşa kadar mavisi daha yoğundu 2 yaşından sonra yeşillendi biraz en son bu hali aldı 3 yaşında Hala bile gölge güneş akşam gündüz üstündeki renge göre renk pikmenti açılır koyulaşır o yüzden ben çakır diyorum renkli göz senin kızda belki böyle olur 🙂
Aseliimmm ilkgozagrim__ Evet profildeki ilk kızım Asel adaşmışlarda 😂3 yaşında şu an şimdi paylaştığım 2 bebeğim ☺️🙃
[silindi] Aseliimmm kızımın gözleri 1 yaşına kadar masmaviydi şimdi 1 yaşında kıyafete göre değişiyor mavi ve yeşil oluyor aile de mavi göz varsa değişmez kayınpederim eşimin halası amcası mavi gözlü ama eşim ve ben mavi gözlü değiliz bide benim babamın babası dedem mavi gözlüydü
Aseliimmm [silindi] var eşim yeşil gözlü babası annesi mavi kız kardeşleri ela sülalesi renkli diyebilirim bende bir tame dayımın mavi daha çok ela kahverengi kızlar bana aşırı benziyor ama göz rengi renklendirme sanırım babalarından almışlar ilk kızımda öyle şu an çakır diyoruz biz
Aseliimmm ilkgozagrim__ aynen canım çakır yeşil mavi iki renk var gözünde belki senin minikte öyle olur ben kesin bi kaç ay sonra yine post açarım renk belirsiz olursa gelenek oldu😂 ilk kızımdada sorup duruyordum kahve olur diyenler yeşil çakır diyenler oldu en son kaldı böyle sağlıklı görsünlerde insan merak ediyor işte
Fatma96 ilkgozagrim__ açık baya gözleri açık renk olan tarafının içersinde koyuluk yok gibi tabi bu bi tahmin Allah bilir sağlık olsun
Aseliimmm Fatma96 kaç yaşında mavisi çok güzelmiş kaç yaşında böyle döndü yeşil gibi gri gibi pikmentli