Busra-0760  Kızlar 2 li tarama testi sonuçlarım Sizinki nasıldı Normal mi sonuçlarım
Rabia97 Busra-0760 canım bu sonuçlar yeterli olmuyor doktorlar bile grafiği görmeden yorum yapamıyorlar grafiğe bakıyorlar
Silaa126 Busra-0760 peki bir şey soracağım ben sonuçlarımız aynı dedim ama aynı değil mi bi bakar mısınız siz de
Gamzegmz88 Busra-0760 benimde 1.5 çıktı bugün kontrolüm vardı. İkili test yaptırmadım henüz 37 yaşındayım riskli çıkacak diye o kadar kararsızım ki şuan fetal DNA için doktor bir sıkıntı görmedim dedi ama istersen yaptır diyince kararsız kaldım.
Busra-0760 Gamzegmz88 kaç haftalık hamile iken çıktı bildiğim kadarıyla 85 mm kadar sıkıntı olmuyor Yine içiniz rahat etmesi açısından yaptırabilirsiniz
Busra-0760 Gamzegmz88 Anladım doktorunuz gerek görmediyse yaptırmayın bu yaşta sağlıklı doğum yapan bir çok insan da var Ama fetal DNA yaptırıp içinizi de rahatlatabilirsiniz zor bir karar 🫤
Busra-0760 Silaa126 Senin kombine riskin 1:4469 Benim kombine risk 1:4174 Arada 295 fark var Senin biyokimyasal risk 1:768 Benim biyokimyasal risk 1:623 Aradaki fark 145 Umarım aydınlatıcı olmuştur Birde yaşınız kaç yaş farkı da önemli
Silaa126 Busra-0760 hı evet tabi o kadar fark var ama ben genel olarak yuvarlayarak aynı olarak düşündüm küsürat olarak tabii ki var ☺️ ben 30 yaşındayım doktor ilk gördüğünde yorum olarak ne yapmıştı sana bana biri orta risk diğeri düşük risk dedi