Lolli Özelde kan verdim 130 çıktı. 2 gün sonra devlette 160 çıktı. Kimyasal gebelik geçmişim de olunca aklıma yine kimyasal olduğu geldi . Fakat bir kaç kişinin başına gelmiş bu şekilde farklı çıkıp sağlıklı ilerleyen gebeliği olan yazabilir mi?
Miross0114 Lolli merhaba benim de hep mesela iki katı artması gerekirken çok çok az çıkardı sonradan bi anda artardı 1 aylıkken bile ben çok az değerle öğreniyordum hatta idrar testinde 1 aylıkken cıkmıyordu benim değişik bir durum gönlünü ferah tut inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim 🌹
Lolli Lolli arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum. Hastane farkından kaynaklı bu sorunu yaşayan oldu mu?
Lolli Miross0114 amin canım Allah razı olsun. İki farklı hastane olunca laboratuvar farkından dolayı mı böyle çıktı anlamadım. Ptesi devlette tekrar kan vericem ozaman belli olur sanırım
seydadmry Merhabalar betam benimde yavaş arttı ilk ikisi farklı hastanelerde yapıldı umarım yardımcı olur yazıyorum. 12 Temmuz 75,93 16 Temmuz 173,75 18 Temmuz 273,7 20 Temmuz 516,4 25 Temmuz 1874