Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Sancı mıdır 35. Hafta
Minnos53
shtngstr
maalesef hala geçmedi ama ilerlemedide o yüzden hala yatmış bekliyorum
GamzeBalcDemircan
Minnos53
bende 35 haftalığım kasılmam kasılmayla birlikte hafif ağrım oluyrdu nst de sancı çıktı serum verdiler bitane doğacak seni zorluyor artık dedi doktor ewe git bol su bol istirat bişi olursa hemen gel dedi 3 gün oldu hala kasılmam var ama okadar diil bi git bence
shtngstr
Minnos53
benimde var canım sancılarım gece de oldu doktorum gel mutlaka muayene edelim dedi birazdan gidicem inşallah
Endegerlimoglum
Minnos53
yinede gitseydin keşke acile. Kaç saattir cekiyomussun. Perişan olurum boşuna gidersem demişsin ama olsun bebegimizden önemli mi kuzum sen yinede git
Minnos53
Endegerlimoglum
ilerlerse giderim dedim ama hiç bir belirti yok başka ama böylede günlerce geçmesini bekletemem tabi bugün giderim
Minnos53
GamzeBalcDemircan
banada erken Doğum riskin var demişti 30 haftada açılmam vardı senin kasılma nerelerdeydi Doğum olsa karsıklara vurur diyolar ama bilemedim
Zeliha66
Minnos53
canım pozisyon degistirince yada dinlenince gecmiyosa mutlaka doktoruna haber vermelisin
Minnos53
Zeliha66
malesef dünden beri hiç geçmedi sanırım gitme vakti geldi 😒
GamzeBalcDemircan
Minnos53
kasıklarım zaten hep ağrıyor karnım taş gibi oluyr zor yürüyrdum
Zeliha66
Minnos53
canım bende ilk dogumumu 35haftalık yaptım olabilir yani nolur nolmaz git bi doktora
Minnos53
shtngstr
@GamzeBalcDemircan
bende gidiyorum kızlar hayırlısı bakalım
shtngstr
Minnos53
hadi hayırlısı ınşallah canım haberlerini bekliyorum
GamzeBalcDemircan
Minnos53
hayırlısı bakalım
Yokk
Minnos53
kasılman var cnm bnmde öyle 30 Haftada basladı gece kasılmam sabh hmn gttm erkn doğum olblr dedi 1 cm acılmam varms suan 35=6 hftlk kasılmam arada olyo bir aydr 1 cm acıklıkla gezyrum az kaldı ins 🙏🙏
Minnos53
Banada açıklık var sesi 1 cm düzensiz Bi kaç sancı çıktı eve geldim şimdi eğer ağrın artarsa gel dedi hayırlısı bakalım ne olacak
GamzeBalcDemircan
Minnos53
benimde öyle bol su iç yat dinlen dedi bekliyoz bakalım 3 gün oldu
Reshaa
Minnos53
bende 38haftalıgım 2 gündür adet sancısı gibi sancı ve bel ağrım var
Fesum
Minnos53
bu da dikkatinizi çekebilir ;
https://mhthayat.haberturk.com/hamilelik/haber/1055979-braxton-hicks-kasilmalari-nedir-nasil-anlasilir
Alyaveannesi
Minnos53
canim o belirtiler bendede var ama belin agrimasi bebek artik buyudu ve baski yapiyo o yuzden agrir diye dusunuyorum cunku bikac gun once gittim ben doktora sanci cikmadi nst de
Minnos53
Bende aynı durumdayım bakalım zaman neyi gösterecek
Sonraki Sayfa »